[Alındı] GTX970 & 6700K & ZALMAN R1

Dostum şuan sende kasa varsa onu sök, hepsini dışarı çıkar tekrar tak olayın mantıgını kavradıgın anda korkacak hicbirşey yok, 2-3 kere toplarsan elin alışır diye tahmin ediyorum :D
Vallla eski bir bilgisayarım var. 1 gb ram ddr2 filan. Onu sökeyim öğrenirim dedim fanı filan kırıyordum az daha . :D Elimin ayarı pek yok cesaret edemiyorum. :/

Vallla eski bir bilgisayarım var. 1 gb ram ddr2 filan. Onu sökeyim öğrenirim dedim fanı filan kırıyordum az daha . :D Elimin ayarı pek yok cesaret edemiyorum. :/
Bir nevi enzoru fan sökme diyebilirim biraz riski var, mandaları ok yönünde cevirip mandalı tut ve yukarı dogru çek takmak istediginde ise, oklar fana dogru bakıyor olacak, tersine cevir ucuna bak ignesi yukarda olması gerekiyor, anakart yuvalarına oturtup üstlerine bas ve tık diye ses gelecektir, sonra fan oturmuşmu oturmamışmı diye kontrol et elinle oynuyor ise çok hafif oynamayı kastetmiyorum, tekrar aynı işlemi yaparsın.
Dip not: işlemciyi yerinden sökme kalsın yerinde :D anakartdaki ayaklar yamulursa geçmiş olsun :D

Evde abim olduğu için cesaret edemiyorum.Yani tek başına olsan bozulsa bir sıkıntı yapmaz ama anladın sen. :D Birazda ondan oluyor ama az sonra tekrar deniyeceğim. :D

@Emre ALKAN üstad teşekkür ederim. Sinerji garip bir şekilde vade farkıyla vatandan daha pahalıya geldi bana. O yüzden sistemi vatandan alıp orda toplattiracagim. Çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için.

@Resurrectionn Rica ederim ne demek sizin en için en uygunu nasılsa öyle yapınız. Şimdiden hayırlı olsun ben de birazdan Vatan Bostancı şubesine gidip değişim kararı verilen X99 Deluxe anakartımı alacağım inşallah. :)

@68613 Allâh razı olsun hocam sizinde hayırlı olsun şimdiden. Benim sistem için pazartesi gideceğim parçalar eksik Topkapı magzasinada ödemesini yapacağım başka magzadan getirecekler 1 haftayı bulur dediler kazasız belasız sistemi bir alsaydım içim rahatlayacak valla :)

Dostum kasayı uzun zamandır kullanıyorsundur. Nasıl memnun musun seni üzecek bir durum yarattı mı. Ses yalıtımı varmış bu kasada işe yarıyor mu bu özelliği ? Bende toplayacağım sisteme ekledimde onun için soruyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı