[Alındı] Ryzen 5 1500X ve GTX 1060 Sistem

Sinan Tan

Kilopat
Katılım
5 Ağustos 2015
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizlerinde yardımlarıyla Vatan Bilgisayar'dan şubesine giderek orada topladım.
Parçalar şu şekilde:
Sistem bu şekilde arkadaşlar. Yardım eden herkese teşekkürler. Yarın 1'de hazır olur dediler. Yarın şubeye gidip sistemi alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oem kod olarak değil bir kutu içerisindeydi windows 10 home oradan aldık zaten. İnternetten almadık 80+ onayı var diye everest tercih ettik everestin güzel olmadığını biliyorum ancak 80+ onayı var diye ve oradaki çalışanda sorun yaşamazsın dedi?
 
Satın aldığınız üründe OEM yazıyor. Yazdığına göre OEM kod. Mümkünse almayın.
Üstelik OEM veya değil hiç fark etmez. 500₺ verilir mi? Zaten bir bilgisayar için kullanacaksınız. OEM kodu 50₺ almanız çok daha iyi olabilirdi.
Bunlardan alırsanız çok daha iyi olur: Ms Wındows 10 Pro 32/64 Bıt Tr Oem - n11.com
 
O Windows'a 500 TL vereceğine 8 GB RAM daha alırdın. SSD alırdın. Everest PSU almazdın. Sistemde büyük hatalar var. Alınmamalı. İptal edilmeli. İnternette OEM key 50 TL.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sizlerinde yardımlarıyla Vatan Bilgisayar'dan şubesine giderek orada topladım.
Parçalar şu şekilde:
Kimlerin yardımıyla aşağıda attığın sistemi almaya karar verdin? Çok merak ettim bak.
 
Sizlerinde yardımlarıyla Vatan Bilgisayar'dan şubesine giderek orada topladım.
Buradaki kişilerin öyle bir PSU ve Windows önermesine imkan yok. Kafanıza göre almışsınız. Yine bir önerileri takmayıp burnunun dikine giden kullanıcı vakası. Neyse sistemi iptal etme şansınız varsa hemen iptal edin. Edemiyorsanız PSU'yu iptal edin, o da olmazsa paraya kıyıp yeni bir PSU alın. Biraz daha para vermek sistemsiz ve evsiz kalıp bir de 2. derece yanığa sahip olmaktan iyidir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı