[Alındı] Vatan'dan G3258 ve HD7950 Tabanlı Sistem

Everest rhino 432 şu an kullandığım bi kasa fiyatına göre çok iyi ve hdd ler ısımıyor bir de o işlemci darboğaz yapmıyor mu? O ekran kartına olmamış gibi

Everest rhino 432 şu an kullandığım bi kasa fiyatına göre çok iyi ve hdd ler ısımıyor bir de o işlemci darboğaz yapmıyor mu? O ekran kartına olmamış gibi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izlemediysen izlemeni tavsiye ederim

O sadece bir test gerçekte onlarda bu kombinasyonu kesinlikle yapmaz. 2 çekirdekli bir işlemci ve günümüz oyunları en az 4 çekirdek istiyor, ekran kartı ise 7900 serisi hiçbir oyunu neredeyse kasmadan oynar. Ama bütçe sıkıntısı varsa işlemci iyi seçim olmuş. Bütçe sıkıntısı yoksa 4 çekirdekli bir i5 yada fx 6300 ve üstü bu kartı iyi besleyebilir.

Son düzenleme:
İşlemciler %100 oldumu sistem biter zaten çift çekirdek 4.5 ghz olsa da gitmez

Sorması ayıp kasanın neresini beğendin? Led'li yan kapağımı? HDD takacak yer bile göremedim ben kasada. PSU'nun üzerinde duruyor !!
Kasada HDD takacak yer kesin vardır sen diğer yorumları okumadıysan arkadaş ısınmadan dolayı hava silkülasyonuna marus kalıp soğuması için oraya koymuş hdd yi. Bencede fiyatına göre güzel bi kasa

Kasada HDD takacak yer kesin vardır sen diğer yorumları okumadıysan arkadaş ısınmadan dolayı hava silkülasyonuna marus kalıp soğuması için oraya koymuş hdd yi. Bencede fiyatına göre güzel bi kasa
Fiyatına göre güzel bir kasa olabilir. Ben ona bir şey demiyorum zaten. Kasanın neresini beğenmiş onu yazdım ve örnekledim yan kapağımı beğendin diye. Kasada HDD takacak yer varsa göster arkadaşım vardır demekle olmuyor. aç paintle işaretle göster bizde sana teşekkürü bir borç bilelim. Niye geriliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…