[Alındı] Vatan'dan G3258 ve HD7950 Tabanlı Sistem

Aynen onun gibi ses çıkarıyor. Değişen bişey yok benimkiyle.

Everest rhino 432 şu an kullandığım bi kasa fiyatına göre çok iyi ve hdd ler ısımıyor bir de o işlemci darboğaz yapmıyor mu? O ekran kartına olmamış gibi
Everest marka kasaları ben beğenmiyorum. Harddisklerin ısınmaması iyimiş. İşlemci darboğaz sorunu yaşamadım çokta fazla oyun oynayan biri değilim. Ekran kartı olmuş nasıl olmamış. Cem yılmazın bir lafı vardı. Diyor ki bu film olmamış peki çocuk olmuş mu ?

Sorması ayıp kasanın neresini beğendin? Led'li yan kapağımı? HDD takacak yer bile göremedim ben kasada. PSU'nun üzerinde duruyor !!
Sen kasasın neyini beğenmedin peki ?

İşlemciler %100 oldumu sistem biter zaten çift çekirdek 4.5 ghz olsa da gitmez
Doğru. Ben mesela WWE 2K15 ve GTA 5' te normal ayarlarda dahil çekirdekleri %100 görüyorum ve takılmalar başlıyor.
Bende herhangi bir takılma yok.

Bir kasada nasıl hdd yeri olmaz? Bu nasıl bir düşünce? Sen görmesen de bi yere takılıyodur o.

Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Sizin sistemde iyi fena değil.

Evet arkadaşlar kasa değişikliği yaptım ve suanki kasadan sanki daha memnunum. Eve götürme fırsatım daha olmadı. Kendi halı mağazamızda kasa değişikliği yaptım. Kasa zaten önceden bende vardı. Kenarda yatıyordu bende kasayı değiştirdim. Şuanda elimde kalan bu Zalman ZM-T3 kasamı az sonra satışa çıkarabilirim.

Kablolama nasıl olmuş şimdi arkadaşlar ? Teşekkürler.

Usta bir şey soracağım.Stok fan nasıl? Çok ses yapıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…