ArhanYılmaz
Hectopat
Aynen öyle.Acınası insanların kendini tatmin şekli diyebiliriz.
Aynen öyle.Acınası insanların kendini tatmin şekli diyebiliriz.
Zevk için içen ben ne görüyorum hocam merak ettim.İnsanlar depresyona girdiklerinde geçiçi bir kurtuluş gibi görüp başlayabiliyorlar hocam kısa süreli mutluluk gibi düşünebilirsin.
Zevk için içen ben ne görüyorum hocam merak ettim.
Ben sigaraya kökten karşıyım çünkü sağlığa olumsuz etkileri inanılmaz derecede fazla. Bizim biyoloji hocası anlatmıştı Ankara'da bir lisede çalışırken yakın arkadaşı sigaradan ölmüş.Alkollü içeceklerin hem tadı hem etkisi hoşuma gidiyor, sigaranın nikotini de alkolün etkisine destekleyici görevi görüyor. Ayrıca durakta falan beklerken boş boş durmaktansa sigara içmek can sıkıntısını azaltıyor.
Stresli bir gün geçirdiğinde özellikle beyin dopamin arar sende böyle şeylere yönelirsin.Sigara tadı çok kötü. Alkol Viski zaten berbat, nasıl içiyorsunuz?
Stresli bir gün geçirdiğinde özellikle beyin dopamin arar sende böyle şeylere yönelirsin.
Bırakmaya çalışın hocam bugün babamın arkadaşı 2. kez kalp krizi geçirdi sigaradan dolayı aman dikkat edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.