Allah'ın insanları yaratma sebebi cehenneme atmak mı ?

Ben kendi içimde şeriatı yaşarsam bundan kimene. Senin dinin sana benim dinim bana. Burada tam tersi bir cevap verseydim şeriatçı bu ülke laiktir diye bir slogan atacaktın kardeşim.

İnanmak istemeyen sizlersiniz gerekli cevaplar her yerde yazıyor.

Ey iman edenler. Kendi elleriyle size fidye(haraç) verinceye kadar kafirlerle savaşın ayetini biliyorsundur umarım. Ya da ateist ise anneni bile dost edinme ayetini duydun mu hiç? Senin şu an dinine göre vakit kaybetmeden cihat etmen ve ateist bir arkadaş bile edinmemen gerekiyor baban bile olsa. Hoşgörüye bakar mısınız?

Dinine göre önce dinin geliyor, ayrıca dinine göre milliyetçilik değil ummetcilik anlayışı var, üstünlük takva ile oluyor falan filan. Dolayısıyla Müslüman biri bana gelip beni bu ülkeden kovamaz, siz ne curretle beni ülkeden kovuyor iseniz bende size o curretle aynı şeyleri diyorum. Dinin izin vermiyor bir kere milliyetçiliğe, sence hangimiz daha bağlı bu ırka, millete? Düşünerek konusun bir dahakine, bağlı olmadığınız milletten, o milletin çocuğunu kovma hakkına sahip değilsiniz üzgünüm.
bir insan müslüman diye hiç bir laf edemez falan hayırdır ne hakla böyle konuşabilirsinki sen beni ırkımdan yok saycak cürriyeti nerden buluyorsun sen kim oluyorsunda insanları böyle yargılamada bulunabiliyorsun

Ey iman edenler. Kendi elleriyle size fidye(haraç) verinceye kadar kafirlerle savaşın ayetini biliyorsundur umarım. Ya da ateist ise anneni bile dost edinme ayetini duydun mu hiç? Senin şu an dinine göre vakit kaybetmeden cihat etmen ve ateist bir arkadaş bile edinmemen gerekiyor baban bile olsa. Hoşgörüye bakar mısınız?

Vatanım içinde dinim içinde savaşırım babam vatan haini olsun babamı tanımam. Karşımda babam din düşmanı olsun yine tanımam.

Olmadığınız milleten diyerek çok kesin konuşuyorsun sözlerine dikkat et milletime ırkıma dinime laf etme cürriyetini nereden buldun densiz.

Size göre gerçek o bize göre bu.

Size göre bize göresi olamaz ki hocam o zaman gidip ortalıkta İslam hak dini demiyiceksiniz bana göre hak dini diyiceksiniz kanıtlamayadığınız şeyi evrenselleştiremezsiniz

Size göre bize göresi olamaz ki hocam o zaman gidip ortalıkta İslam hak dini demiyiceksiniz bana göre hak dini diyiceksiniz kanıtlamayadığınız şeyi evrenselleştiremezsiniz

Siz neyi kanıtladınızda doğru diyorsun kardeşim.

Senin ‘bana göre' anlayışın var, benim de ‘bana göre' anlayışım. Ama İslam'ın hak dini olduğunu söylemek, inanç meselesidir; herkesin kabul etmesi gerekmez, evrensel hakikat iddiası değil, imanla ilgilidir.

Siz neyi kanıtladınızda doğru diyorsun kardeşim.

Senin ‘bana göre' anlayışın var, benim de ‘bana göre' anlayışım. Ama İslam'ın hak dini olduğunu söylemek, inanç meselesidir; herkesin kabul etmesi gerekmez, evrensel hakikat iddiası değil, imanla ilgilidir.

Benim sana birşeiy kanıtlamaya ihtiyacım yok ama senin bana hak dini olarak gördüğün İslam'ı kanıtlaman gerekiyor kanıtlıyamıyorsan dinin hakkında konuşmayacaksın ben sana adamakıllı bir argüman ile geliyorum sen bana Allah'ın hikmetine getiriyorsun olayı böyle iş mi var?

Benim sana birşeiy kanıtlamaya ihtiyacım yok ama senin bana hak dini olarak gördüğün İslam'ı kanıtlaman gerekiyor kanıtlıyamıyorsan dinin hakkında konuşmayacaksın ben sana adamakıllı bir argüman ile geliyorum sen bana Allah'ın hikmetine getiriyorsun olayı böyle iş mi var?

Gözünün önünde ayı 2'ye mi yarayım çok öğrenmek istiyorsan sorduğun soruların cevabını bilirdin.

Bir insan Müslüman diye hiçbir laf edemez falan hayırdır ne hakla böyle konuşabilirsinki sen beni ırkımdan yok saycak cürriyeti nereden buluyorsun sen kim oluyorsunda insanları böyle yargılamada bulunabiliyorsun.

Vatanım içinde dinim içinde savaşırım babam vatan haini olsun babamı tanımam. Karşımda babam din düşmanı olsun yine tanımam.

E hani kuranda yazıyordu senin dinin sana benim dinim bana diye. İslam'da zorlama yoktu hani. Bir ateist olarak Müslüman'ın gücü altında ben haraç mı vermek zorundayım? Nerede kaldı İslam'ın hoşgörüsü. Şu an 300 tane farklı dine inanan insanlar senin gibi cihat ilan etse ortalık ne hale gelir hiç düşündünüz mü?

Gözünün önünde ayı 2'ye mi yarayım çok öğrenmek istiyorsan sorduğun soruların cevabını bilirdin.

Çok öğrenmek istiyorum ama sorduğum soruların cevabı yok varsa doğru düzgün bir cevabınız siz verin eğer ki yoksa bilmediğiniz konu hakkında konuşmayın ayrıca verdiğiniz örnekte bayağı komik geldi ayı ortadan 2'ye yarmak falan siz cidden bunlara inanıyor musunuz ya :D

E hani kuranda yazıyordu senin dinin sana benim dinim bana diye. İslam'da zorlama yoktu hani. Bir ateist olarak Müslüman'ın gücü altında ben haraç mı vermek zorundayım? Nerede kaldı İslam'ın hoşgörüsü. Şu an 300 tane farklı dine inanan insanlar senin gibi cihat ilan etse ortalık ne hale gelir hiç düşündünüz mü?

Git araştır bir de kelimeleri öğretmediğimiz kaldı kardeşim kuran önünde anlamı önünde oku bilgilen öğren sonra gel böyle şöyle de okudum inanmıyorum de soruların cevabı buldum bana saçma geldi de olma Müslüman.

Çok öğrenmek istiyorum ama sorduğum soruların cevabı yok varsa doğru düzgün bir cevabınız siz verin eğer ki yoksa bilmediğiniz konu hakkında konuşmayın ayrıca verdiğiniz örnekte bayağı komik geldi ayı ortadan 2'ye yarmak falan siz cidden bunlara inanıyor musunuz ya :D

Sen ateistliği mantıklı bir şey mi zannediyorsun bana göre çok saçma bir şey sana göre de İslam saçma burada toxiclik yapıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı