Almanya'da öğretmen ırkçılık yapıyor

• Konuyu başlatan Decla
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.055
Almanya da ırkçılık beklememek komik onun dışında katılıyorum. :d almanlar Japonlar fransizlar böyle, içlerinde hâlâ tutuyorlar o düşünceyi.

Üzücü hocam umarım frankfrutta karşılaşmam gerçi bizim ülkede yazdıklarım yaşanıyorsa orada hayli haylidir muhtemelen.

Üzücü hocam umarım frankfrutta karşılaşmam gerçi bizim ülkede yazdıklarım yaşanıyorsa orada hayli haylidir muhtemelen.

Bütün ülkeler topluluklar aynı, biraz kültürel biraz da düşmanlık var herkeste. Yaşanan olaylara bağlı olarak herkes herkesi kitabın kapağına göre yargılıyor. Yahudiler Müslüman'lara, Müslüman'lar Hristiyanara, Avrupa Türke düşman... :d Türkiye'de de gerek PKK gerek mültecilerin getirdiği bir sorun var. Kürt'ler de Türklere ırkçılık yapıyor 70-80leri bahane ederek.

Komik bıyıklı adamın sadece Yahudilere değil Alman olmayan herkese karşı nefret eden sürümü olsa gerek.
Nazi kafası öyle zaten :d Bunu bilmeden savunan bir kesim var. Özellikle de neo nazi denilen topluluk daha kötü.

İftira atmayın? Nazi demedim? Ama insanlar ırkçılığı hak etmez sözüme haha ve katılmadım atmanız hmmm hiçbir insan ırkçılığı hak etmez fikrine katılmayan ideoloji acaba neydi? 🤔

Manifestosunda üstün ırk kavramın dile getiriyor lgbtq+ bireylerin ve bazı ırkların aşağlık olduğunu söylüyor ergen (acaba hayatta onu üstün kılacak ne gibi bir katkısı oldu?😂 ) araştırıp yazınız.

Dostum Eskişehir'de yaşanan olayda elemanın üzerinde ne işareti vardı.
Senin gibiler derkende beni onunla aynı klasmana koydunuz.
İftira attınız yani :D
LGBTQ'ya karşı falan değilim ayrıca katılmadım attığım için beni "katılmayanların" yanına koymayın.
Sırf katılmadığım için katılmayan bir ideolojiye inanmıyorum.

O zaman şunu sorayım.
" Senin gibi bir tanesi şu an eski şehirde meydan dayağı yiyip ömür boyu yedi "
Derken kimi kastettin?
Beni kime benzettin?
Nazi ideolojisine inanan birisi.
Yani bana dolaylı yoldan nazili dedin? :D

Dostum Eskişehir'de yaşanan olayda elemanın üzerinde ne işareti vardı.
Senin gibiler derkende beni onunla aynı klasmana koydunuz.
İftira attınız yani :D
LGBTQ'ya karşı falan değilim ayrıca katılmadım attığım için beni "katılmayanların" yanına koymayın.
Sırf katılmadığım için katılmayan bir ideolojiye inanmıyorum.

O zaman şunu sorayım.
" Senin gibi bir tanesi şu an eski şehirde meydan dayağı yiyip ömür boyu yedi "
Derken kimi kastettin?
Beni kime benzettin?
Nazi ideolojisine inanan birisi.
Yani bana dolaylı yoldan nazili dedin? :D
o zaman şunu sorayım "kimse ırkçılığı haketmez" kelimesine katılmıyorum emojisi atarken neyi kast ettin? :)

O zaman şunu sorayım "kimse ırkçılığı hak etmez" kelimesine katılmıyorum emojisi atarken neyi kast ettin? :)

Katılmadığımı kastettim :D?
Ne cevap bekliyorsun "ben bir naziliyim Türkler hariç herkes ölmeli" falan mı?

Bütün ülkeler topluluklar aynı, biraz kültürel biraz da düşmanlık var herkeste. Yaşanan olaylara bağlı olarak herkes herkesi kitabın kapağına göre yargılıyor. Yahudiler Müslüman'lara, Müslüman'lar hristiyanara, Avrupa türke düşman... :d Türkiye'de de gerek PKK gerek mültecilerin getirdiği bir sorun var. Kürt'ler de türklere ırkçılık yapıyor 70-80leri bahane ederek.

Nazi kafası öyle zaten :d bunu bilmeden savunan bir kesim var. Özellikle de Neo nazi denilen topluluk daha kötü.

Ben Kürt değilim hocam anlattığım hikayedeki olay tamamen saçmalık. Ve şu an LoL oynuyorum adamlar birbirine hakaret olarak Kürt diyor bu en son 1938 - 1945 zamanlarında yahudi kelimesini hakaret olarak kabul ediyorlardı konuyu çok dağıtmamaya çalışıyorum ama gene ırkçılık üzerine.

Katılmadığımı kastettim :D?
Ne cevap bekliyorsun "ben bir naziliyim Türkler hariç herkes ölmeli" falan mı?
ırkçılığın yanlış olmasına katılmadın okey

Ben Kürt değilim hocam anlattığım hikayedeki olay tamamen saçmalık. Ve şu an LoL oynuyorum adamlar birbirine hakaret olarak Kürt diyor bu en son 1938 - 1945 zamanlarında yahudi kelimesini hakaret olarak kabul ediyorlardı konuyu çok dağıtmamaya çalışıyorum ama gene ırkçılık üzerine.

Dediğim gibi herkes herkese bir kulp bulup yargılıyor. Çok takılma. Dinler arası da var ülkeler arasında da var bu mevzu. Gerek tarih gerek başka meseleler, insanlar bahane de arıyor.

Azerbaycan'lı Ebulfez Elçibey bir sözü var, Sen Türk olduğunu unutsan da, düşman asla unutmaz. :d Arabistan a da gitsen Avrupa Amerika'ya da gitsen elbet birileri Türk diye yargılar. Özellikle son 100 sene de bu böyle oldu en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı