Amazon açığı bulmak

Bak dostum şuan sana göstermek için para olmayan karttan satın aldım ve bu şekilde gözüküyor.
1660602268721.png


Sipariş ayrıntılarını görüntülersen böyle olur:
1660602297657.png

1660602309804.png
 
Türk, ilk defa müşterisine değer veren alışveriş sitesiyle tanışıyor... Açık falan değil, Amazon siparişini alıyor, bekliyor önce; belki kartıyla ilgili bir işlem yapması gerekiyordur cart curttur diye, bir zaman sonra parasını çekemezse siparişi iptal ediyor.

Ama daha önce bir ürün alırken limit yetersiz demişti.

Fark etmiyor. Amazon'da 3D Secure olayı olmadığı için istediği zaman parayı çekmeyi deneyebiliyor. Ücreti alamadığı zaman da iptal ediyorlar.

Açıkla alakası yok onun. Ürünleri satın alıp ödemesini daha sonra yapabiliyorsun, ödeme yapmadığın sürede de zaten ürünler kargoya verilmiyor. Ön sipariş gibi düşün. 1 gün içinde ödeme yapmazsan otomatik iptal edecek.

Bende heyecanlanmıştım🤣🤣🤣
 
Merhaba. Ara sıra öylesine alışveriş yapıyormuş gibi ürün eklerim sepetime ama almam. Az önce yanlışlıkla bir açık buldum. Ürünler ücretsiz geliyor. Ne yapmam lazım? Fark ederler mi?
bunun gerçekten açık olup olmadığının anlaşılması için ürünün eline ulaşması lazım. bence bi dene eğer ürün gerçekten sana ulaşıyorsa evet açık buldun diyebiliriz yoksa sadece bulduğunu düşünüyor da olabilirsin.
 

Geri
Yukarı