Amazon Jp'den ekran kartı satın almak

Sırf DLSS için RTX düşünme bence, kartın gücüne odaklan. Zaten FSR çıktı artık, DLSS aramak biraz gereksiz kalıyor.
Bilindik markalar soğutma açısından her zaman daha iyidir. 2. attığınız ürün Galax markasının japon pazarındaki isimidir. Benim tavsiyem şu olacak: GIGABYTE GV-N3060 Gaming OC-12GD R2.0 NVIDIA GeForce RTX3060 Graphics Board GDDR6X 12GB GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX3060 搭載 グラフィックボード GDDR6X 12GB 【国内正規代理店品】 GV-N3060GAMING OC-12GD R2.0 - Amazon.co.jp
Ek olarak ürünü satın alırsanız. İncelemenizi bekleriz ;)
Tekrardan selamlar,
arkadaşlar benim ekran kartını yarın satma ihtimalim var. Satarsam anında amazondan siparişi geçicem. Bütçem maksimum 6-7 bin TL.
Amazon.co.jp: MSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X 8G OCV1 LHR Graphics Board VD7798 : Computers
bu model nasıl acaba? Lejyoner hocam senin dediğinden daha güncel bir model sanırım. Gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var. 🙌

Tekrardan selamlar,
arkadaşlar benim ekran kartını yarın satma ihtimalim var. Satarsam anında amazondan siparişi geçicem. Bütçem maksimum 6-7 bin TL.
Amazon.co.jp: MSI GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X 8G OCV1 LHR Graphics Board VD7798 : Computers
bu model nasıl acaba? Lejyoner hocam senin dediğinden daha güncel bir model sanırım. Gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var. 🙌
Güzel kardeşim kartla ilgili bir sıkıntı yok. Lakin garantisi yok haberin olsun. Bu kart üstün seviye bir kart. 2 Yıl garantisi var ve bildiğim kadarıyla aorusa kayıt olunca 2 yıl daha garantiniz oluyor. Toplam 4 yıl

GIGABYTE GV-N3060AORUS E-12GD R2.0 NVIDIA GeForce RTX3060 Graphics Board GDDR6X 12GB Amazon | GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX3060 搭載 グラフィックボード GDDR6X 12GB 【国内正規代理店品】 GV-N3060AORUS E-12GD R2.0 | 日本ギガバイト | グラフィックボード 通販

Yani 6-7 bin TL para vereceksiniz, az bir miktar değil. Bozulabilir, herhangi bir problemi olabilir. O yüzden dolayı garantili ürünü seçmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Attığım gigabyte ekran kartının garantisi var.

Yani 6-7 bin TL para vereceksiniz, az bir miktar değil. Bozulabilir, herhangi bir problemi olabilir. O yüzden dolayı garantili ürünü seçmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Attığım gigabyte ekran kartının garantisi var.
Hiç yorum olmaması tereddüt ettiriyor biraz. Garanti konusu sanırım yurt dışından alınca TheCombox arkadaşın da verdiği örnek gibi garanti geçersiz olabiliyor, Türkiye'de geçerli olmayabiliyor diye biliyorum bende. Belki markadan markaya değişir orasını bilemem.
Özellikle; Amazon'da fotoğraflı & videolu yorum almış ekran kartları önerme şansın var mı? Aksilik yaşayıp uzun süre beklemekte istemiyorum.

Hiç yorum olmaması tereddüt ettiriyor biraz. Garanti konusu sanırım yurt dışından alınca TheCombox arkadaşın da verdiği örnek gibi garanti geçersiz olabiliyor, Türkiye'de geçerli olmayabiliyor diye biliyorum bende. Belki markadan markaya değişir orasını bilemem.
Özellikle; Amazon'da fotoğraflı & videolu yorum almış ekran kartları önerme şansın var mı? Aksilik yaşayıp uzun süre beklemekte istemiyorum.

Linkini attığım kart eğer bugün satın alırsan eylül 8-10 civarı elinde olacak. Satıcıya bakarsan Amazon olduğunu görebilirsin. Satıcı Amazon olduğu sürece hiçbir problem yaşamazsın buna emin olabilirsin. Yoksa neden kötülüğünü isteyeyim? Tercih senin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı