- Makaleler
- 30
Evet doğru. Bir sürü konu var bu olay ile ilgili zaten. Onlara bakabilirsin. Fakat bu olay yayıldıkça millet sömürmeye başlayacak.
Haklısınız hocam, su istimal edilecek galiba.Evet doğru. Bir sürü konu var bu olay ile ilgili zaten. Onlara bakabilirsin. Fakat bu olay yayıldıkça millet sömürmeye başlayacak.
Aman hocam demeyin böyle şeyler. Eşeğin aklına karpuz kabuğu soktunuz.Temiz para kazanma yöntemi çıkar burdan. Yanlış bir hareket, ben yapmam fakat çıkabilir.
Her ürün için geçerli değil. Ek olarak sadece belirli satıcılar için geçerli.Temiz para kazanma yöntemi çıkar burdan. Yanlış bir hareket, ben yapmam fakat çıkabilir.
Onu bir sefer yaparsın ikinciye sistemden mimlenirsin. Adamlar bunu müşteri memnuniyeti için yapıyorlar. Ben her seferinde alacağım ürün için Amazon'a öncelik veriyorum hep. Biliyorum ki sorun çıksa bile kafam rahat olucak.Temiz para kazanma yöntemi çıkar burdan. Yanlış bir hareket, ben yapmam fakat çıkabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.