Çok teşekkür ederim.
Evet, oyunlardaki sıcaklık performansı zaten içimi biraz rahatlatıyordu ama boşta yüksek olması kafamı kurcalayandı. Sanırım hiçbir şeye dokunmadan ayarları aynen olduğu gibi bırakacağım. Çok teşekkür ederim ilginize, alakanıza. Çok sağ olun.
Çok teşekkür ediyorum.
Evet, o ani fırlamalara ve boştaki sıcaklık yükselmesiyle işlemci fanının sürekli dönmesine takıldım gibi oldu. AMD Cool'n'Quieti verdiğimde sadece boştaki ayarı mı değişiyor geri kalan her şey performans isterken aynı kalıyor mu ?
Dediğim gibi oyunlardaki performansından şu anlık memnunum ama boşta yüksek olması kafamı kurcalamıştı harika bir özet, bilgilendirme yapmışsınız. Sadece ben değil bütün bu sorunu yaşayanlar, merak edenler için de faydalı genel bir toplama olmuş. Çok çok teşekkür ederim size, emeğinize sağlık. Çok sağ olun tekrar tekrar.
Kasa fanları kendi adaptörüne bağlı onları ayarlayamıyorum ama üstte iki fana ayar çekmeye çalışacağım dediğiniz gibi. Çok teşekkür ediyorum ilginize, fanları dediğiniz gibi denemeye çalışacağım. Çok sağ olun.
Öyle tabii de kasada 5 fan olunca hani onlarla beraber daha serin olur diye düşünmüştüm.
Çok teşekkürler.
Çok teşekkür ederim. İleriki zamanlarda sıvı soğutma bakmayı düşünüyorum ama şimdilik sabitim.
Arkadaşlar, hepinize çok minnettarım. Emeklerinize, bilgilerinze sağlık. İlgi göstererek ve yardımcı olarak çok mutlu ettiniz beni aşırı rahatladım. Hepinze teker teker defalarca teşekkür ediyorum. Çok sağ olun, çok teşekkürler.. Benim gibi sorun yaşadığını sanan arkadaşlar için de güzel bir konu oldu bilgilerinizle beraber. Çok sağ olun.