yeniden başlattım fakat aygıt yöneticisinde hiç bir değişiklik olmadı.
Laptopun Acer mi ? Acer ise BIOS ta harici ekran kartını kullanmama ayarı var.yeniden başlattım fakat aygıt yöneticisinde hiç bir değişiklik olmadı.
BIOS ayarlarını varsayılana çekmeyi dener misin?Yeniden başlattım fakat aygıt yöneticisinde hiçbir değişiklik olmadı.
Hayır HP Pavilion G6Laptopun Acer mi ? Acer ise BIOS ta harici ekran kartını kullanmama ayarı var.
tamamdır deneyeceğim şimdi.BIOS ayarlarını varsayılana çekmeyi dener misin?
gene hiç bir şey değişmediBIOS ayarlarını varsayılana çekmeyi dener misin?
bu arada diğer aygıtlara baktım fakat orda ekran kartı yok çünkü bilgi kısmındaki kodda usb yazıyor pcı ven yazmıyor
ikisini de 2dk da bir kontrol amaçlı yapıyorum zaten ama değişim yok
biostakileri varsayılana aldım hiç bir şey değişmedi zaten biosta bir şey yok bir işlemciyi gösteriyor bide sanallaştırma ayarı ve format için boot kısmı var biosta ayar yok ekran kartıyla ilgili%90 BIOS tan kapalı sizde ekran kartı. BIOSta dahili veya dahili harici ekran kartı ayarı var.
bende mi sorun var BIOS da öyle bir ayar yok bende%90 BIOS tan kapalı sizde ekran kartı. BIOSta dahili veya dahili harici ekran kartı ayarı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.