AMD ekran kartlarında WattMan hatası devam ediyor mu?

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Yakın zamanda 6600XT ekran kartını almak istiyorum fakat AMD kartlarda çok olan WattMan hatasını almaktan korkuyorum. 6000 serisinde düzelttiler diye biliyorum fakat emin olmak istedim.

Yakın zamanda 6600XT ekran kartını almak istiyorum fakat AMD kartlarda çok olan WattMan hatasını almaktan korkuyorum. 6000 serisinde düzelttiler diye biliyorum fakat emin olmak istedim.
powercolor rx6600xt red devil kullanıyorum yaklaşık 2 ay oluyor oyun oynarken hiç wattman hatası almadım sadece mining için denerken gpu watt miktarını kıstıgımda vermişti 1-2 kez

Radeon ayarlarından fan ayarını açtığımda ve bilgisayarı boş bıraktığımda WattMan hatası alıyorum ben. Ama onun dışında bir hata almıyorum.

RX 500, 5000 serilerinde alan görüyorum hala. Fakat 6000 serisinde hiç görmedim. Kartı alırken daha iyi markalar seçip OC olmamasına özen gösterin. WattMan genelde fabrika çıkışlı OC kartlarda oluyor.

RX 500, 5000 serilerinde alan görüyorum hala. Fakat 6000 serisinde hiç görmedim. Kartı alırken daha iyi markalar seçip OC olmamasına özen gösterin. WattMan genelde fabrika çıkışlı OC kartlarda oluyor.
Sanırım benim kartın hata vermesinin sebebi bu. Gigabyte Gaming OC PRO RX 6600XT kullanıyorum aktif olarak.

6 aydır ASUS Dual RX 6600 XT kullanıyorum 1 kere bile hata almadım çevremdekilerde aynı şekilde hatasız kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı