AMD mi, İntel mi uzun ömürlü?

Sorunum var sayılmaz. Fazla güç çekmesi beni huzursuz ediyor. Fiyatı bence pahalı ve 8 çekirdek 4. GHZ hız 4 çekirdek İntel'in verdiği performansı veremiyor. Kabak çekirdeği gibi kalıyor.

Sorunum var sayılmaz. Fazla güç çekmesi beni huzursuz ediyor. Fiyatı bence pahalı ve 8 çekirdek 4. GHZ hız 4 çekirdek İntel'in verdiği performansı veremiyor. Kabak çekirdeği gibi kalıyor.

Ben FX 6300 kullanıyorum da bundan önce intel e5200 vardı. Fakat nedense e5200 bana daha stabil geldi. Yuh demeyin biliyorum saçma ama nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum.

söyle söyleyeyim intel mimari sistemine göre işlemci yıllandıkça performans düşüyor bilgisayar sistemini yıllarca kullanıcak arkadaşlara burada tavsiyem amd işlemci almaları olacaktır ama çok yüksek performans hala intel'e mecburuz diyebilirim yeni apu lar giriş oyun için ideal bunuda altında yatan grafik core next mimarisine borç son kaverilerin içerisinde %47 gpu işlemçisi mevcut 8 işlem grubu içeren gpu 512 shader ünitesi barındırıyo yani kısacası bu işlemçiyi alan arkadaşların 100 doların altında gpu almalarını tavsiye etmiyorum kısacası o güç bu işlemçide yatıyo

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı