AMD mi NVIDIA mı?

Yeni AMD'ler daha ucuz F/P diyebiliriz.
Mesela RX 7700 XT vs 4060 Ti 16 GB.
7700XT daha ucuz olmasına rağmen çoğu oyunda 20 30 FPS daha iyi veriyor.
Ama teknoloji olarak NVIDIA'dan geride ona göre alın.

4080s çok fazla ona o kadar para vermem anca ileride alırım NVIDIA 80 ileride alırım 4070 Ti Super yeterde artar ben yayıncı değilim.
Ben sadece FPS rekabetçi tabanlı oyunlar oynuyorum.
Arada hikayeli oyunlar oynayacağım bana yeterde artar.
4070 Ti Super.
3000 TL daha koyacaksın üstüne sadece. Çok yüksek bir rakam değil. Ayrıca 4070 Tİ Süper şuan için çok fazla. 4080S daha uzun ömürlü bir kart olur senin için. Sistem için de Intel toplamak gibi bir hata yapma. Sistem yükseltmek Intel için çok uğraştırıcı.

3000 TL daha koyacaksın üstüne sadece. Çok yüksek bir rakam değil. Ayrıca 4070 Ti Super şu an için çok fazla. 4080s daha uzun ömürlü bir kart olur senin için. Sistem için de Intel toplamak gibi bir hata yapma. Sistem yükseltmek Intel için çok uğraştırıcı.

4080s güzel ama benim bütçemi aşıyor benim bütçe sadece ekran kartı veriyorum geri kalan bileşenleri nasıl alacağım dostum alamam ki çünkü 42bin TL kart benim bütçe 49k anca olur.

Intel CPU almayın soket olaylarından FPS oyunu için 7600 yeterli olır ya da hala almadıysanız 9060 bekleyebilirsiniz 12 GB çıkacak diye biliyorum. CPU Ryzen 5 9700 alınabilir kendimede FPS için benzer sistem alacağım. Böyle düşünüyorum. Bir de CPU için bütçe kalırsa Ryzen 7 7xxxx3D güzel olabilir pahalı ama hakkını veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı