Tavasapi
Hectopat
- Makaleler
- 3
Sadece FPS farkı için kart tercihi yapılmıyor. 7000 serisi için pek konuşulamasa da 6000 serisinde arada ciddi bir F/P farkı vardı. Düşük bütçede sistem toplarken işlemciden kısıp grafik kartına para basmak yerine işlemciden feragat etmeyebiliyorduk mesela. 7000 serisinde de F/P olarak 7900 GRE alınabilir bir kart, rakiplerine göre daha F/P. Ekran kartından artırdığın parayla bir üst model işlemciyi tercih edebilir ya da soğutmasız A serisi bir anakart alacağına B serisi bir anakart alabilirsin.Hiçbir mesajda deneyim sahibi gibi konusmadim, siz yanlış anlamissiniz. Bir seye kotu demek icin illa ona maruz kalmak zorunda miyim? Bence hayir.
Sizin de soylediginiz gibi AMD kartlar nazli calisiyor. Ben siradan bir kullanici olarak verdigim paranin keyfini surmek isterken neden kartin keyfini beklemek zorunda kalayim ki? Sirf 150 yerine 160 FPS alacagim diye AMD piyangosu oynamak isteyen varsa buyursun, ben tavsiye etmem.
Hem tavuk yiyim hem biftek tadı alayım mantığıyla yemeğe oturulmaz. Düşük bütçeyle sahip olduğunuz ürünü ona göre kullanacaksınız tabi.