AMD mi NVIDIA mı?

Hangisi fiyatına göre daha iyi performans gösterir. RTX 4070 Ti s mi yoksa aynı fiyata AMD ekran kartı mı?

Her marka kartın iyi modelleri vardır. AMD veya NVIDIA diye seçim yapmak mantıksız. O bütçede hangisi daha çok şey vaat ediyorsa ona göre tercih yapılmalı.

Hocam arada 3 kuruşluktan ziyade 8-9 bin liralık fiyat farkı var ama NVIDIA alacağım galiba.

Emin ol fazla para veriyoruz diye ben de mutlu değilim. AMD yarattığı sorunlar bizi daha fazla para harcamaya yönlendiriyor. Hem VRAM düşük satan bir firmadan istemeden gidip ekran kartı alıyoruz. Acı gerçekler.

Emin ol fazla para veriyoruz diye ben de mutlu değilim. AMD yarattığı sorunlar bizi daha fazla para harcamaya yönlendiriyor. Hem VRAM düşük satan bir firmadan istemeden gidip ekran kartı alıyoruz. Acı gerçekler.

Geçen RTX 4060'ın VRAM'i düşük diye oyunda 5 FPS verdiğini görmüştüm çok saçma.

6000 - 7000 serisinde sorun falan görmedim, yazılımların çoğu çözülmüş. Gidip de VRAM'i az olan karta para vermeyin.

6000 - 7000 serisinde sorun falan görmedim, yazılımların çoğu çözülmüş. Gidip de VRAM'i az olan karta para vermeyin.

Hocam ekran kartı hakkında deneyimim olmadığı için bir şey dşyemeyeceğim ancak kafamda NVIDIA'nın AMD'den daha kaliteli olduğu algısı hep var.

Amd=FP
Nvida=Rahatlık,güven,performans,kalite..😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı