- Makaleler
- 1
Laptop kullananları söylüyorsan Ryzen laptoplar yaygın olmadığı için. Masaüstüleri bilmiyorum.Neden AMD severlerin %99 u İNTEL kullanıyor ve neden oyuncu PC lerinin %99 u İNTEL?
Laptop kullananları söylüyorsan Ryzen laptoplar yaygın olmadığı için. Masaüstüleri bilmiyorum.Neden AMD severlerin %99 u İNTEL kullanıyor ve neden oyuncu PC lerinin %99 u İNTEL?
Masaüstüler de hemen hemen tüm markalar İNTEL .Laptop kullananları söylüyorsan Ryzen laptoplar yaygın olmadığı için. Masaüstüleri bilmiyorum.
Eskilerini gördüm [emoji1787]Ömrünüzde hiç AMD reklam gördünüz mü ?
Masaüstüler de hemen hemen tüm markalar İNTEL .
Televizyonda çıkan bir AMD reklamı linki atabilir misin ?Eskilerini gördüm [emoji1787]
Windows benzetmesi saçma olmuş. Daha düşük sistem tükettiği ve grafik tasarım, programlama gibi işlerde daha kullanışlı olduğu için kullanıyor çoğu kişi.Sadece toplama alanlar AMD alıyorlar fakat tek amaçları farklılık ve merak yani Windows var iken Linux kullanmak gibi neyse siz anladınız onu.
AMD denilen kuruluş yüzünden ATI da zayıfladı ve NVIDIA nasıl oldu ise ATI yı geçti yani şu AMD denilen kuruluş hiç olmamış olsaydı p/f konusunda çok iyi sistemlerimiz olurdu
Kullanıcıların donanım istatistikleri doğal olarak intel ve nvidia seçilmiş![]()
İntel rakibi olmadığı için 90 lı yıllardan kalma teknolojileri şimdi verirdi bize.AMD denilen kuruluş yüzünden ATI da zayıfladı ve NVIDIA nasıl oldu ise ATI yı geçti yani şu AMD denilen kuruluş hiç olmamış olsaydı p/f konusunda çok iyi sistemlerimiz olurdu [emoji6]
Anlamadım ?İntel rakibi olmadığı için 90 lı yıllardan kalma teknolojileri şimdi verirdi bize.
Yani İntel rakibi olmasaydı istediği eski bir teknolojiyi verirdi bize. Kontrol İntel de olurdu.Anlamadım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.