AMD Ryzen 5 2600X nasıldır?

Hocam fps oyunlarda online mesela, league of legends filan takilmalar donmalar soz konusu degil dimi çok iyi sistemin var.
Şu an için CS:GO, PUBG, Battlefield 1, Battlefield 5, Apex Legends ve The Witcher 3 oyunlarını deneyebildim. Sadece Battlefield oyunlarının DX12 özelliği açık olduğunda sorun yaşıyorum. Araştırdığımda oyundan kaynaklı olduğu söylenmiş. Onun haricinde hiç bir sorun ve takılma ile karşılaşmadım. DX12 kapalı olduğunda Battlefield Ultra ayarlarda 100+ FPS alıyorum. Diğer oyunlarda da Ultra ayarlarda hiç bir sorun yaşamıyorum 100-120 arası FPS'ler görüyorum. CS:GO 300+ FPS veriyor. Arka planda bir çok uygulama açık olsada sorun olmuyor. Ryzen 5 2600X gayet yeterli bir işlemci ve ekran kartını besleyebiliyor. Youtube'da Ryzen 5 2600x RTX 2060 olarak arama yaparsan sistemin bir çok oyunda performans incelemeleri mevcut.

Şu an için CS:GO, PUBG, Battlefield 1, Battlefield 5, Apex Legends ve The Witcher 3 oyunlarını deneyebildim. Sadece Battlefield oyunlarının DX12 özelliği açık olduğunda sorun yaşıyorum. Araştırdığımda oyundan kaynaklı olduğu söylenmiş. Onun haricinde hiç bir sorun ve takılma ile karşılaşmadım. DX12 kapalı olduğunda Battlefield Ultra ayarlarda 100+ FPS alıyorum. Diğer oyunlarda da Ultra ayarlarda hiç bir sorun yaşamıyorum 100-120 arası FPS'ler görüyorum. CS:GO 300+ FPS veriyor. Arka planda bir çok uygulama açık olsada sorun olmuyor. Ryzen 5 2600X gayet yeterli bir işlemci ve ekran kartını besleyebiliyor. Youtube'da Ryzen 5 2600x RTX 2060 olarak arama yaparsan sistemin bir çok oyunda performans incelemeleri mevcut.

Apex Legends'da kaç FPS aralıklarında ve hangi grafik ayarlarında oynuyorsun?

Birincisi 1070 ile 2600x darboğaz yapmaz. %40 kullanımlarda RTX 2060’ı tam beslediğini görürsün. Sistem kurulum hatalarınızı işlemciye mal etmeyin.
Yaşım 36 1998 senesinden beri sistem kuruyorum ilakki hatalı sistemler kurmuşumdurda hadi diyelim r5 i yanlış kurdum r7 demi yanlış burda marka fanboyluğu yapmıyorum neyi tecrübe ettiysem onu yazıyorum !!! full hd de 1070 bile ryzen 5 2600x e battlefield 5 te darboğaz yapıyorrrrr neden dsr ile 2k ya alınca sorun geçiyorda full hd de gpu kullanımlarında drop oluyor ? tamam tamam ben sistemi yanlış kurmuşum hahahahaha

Yaşım 36 1998 senesinden beri sistem kuruyorum ilakki hatalı sistemler kurmuşumdurda hadi diyelim r5 i yanlış kurdum r7 demi yanlış burda marka fanboyluğu yapmıyorum neyi tecrübe ettiysem onu yazıyorum !!! full hd de 1070 bile ryzen 5 2600x e battlefield 5 te darboğaz yapıyorrrrr neden dsr ile 2k ya alınca sorun geçiyorda full hd de gpu kullanımlarında drop oluyor ? tamam tamam ben sistemi yanlış kurmuşum hahahahaha

DX12 kapatarak denediniz mi?

Ama benimle ayni sistem kuranlar darbogaz yaşamiyor ve çok memnunlar.?

2600x 1080pde 1070i besleyemiyor kesinlikle yanlış bir yorum. Çok yüksek ihtimalle oyun motorundan kaynaklı bir sorunu işlemciye mal ediyorsunuz.

2600x 1080pde 1070i besleyemiyor kesinlikle yanlış bir yorum. Çok yüksek ihtimalle oyun motorundan kaynaklı bir sorunu işlemciye mal ediyorsunuz.

Ben de aynı şeyi söylemeye çalışıyorum fakat yaşından ötürü abim diyeyim hala ısrar ediyor sorunun Ryzen serisinde olduğuna. BF 5 DX 12 de zaten sıkıntılı bir oyun tek bir oyunla bu kanıya varılmaz.

Ama benimle ayni sistem kuranlar darbogaz yaşamiyor ve çok memnunlar.?
o iş oyuncudan oyuncuya değişir arkadaşım ben pro fps oyuncusuyum pro bf5 oyuncusuyum oyunun her anını takip ediyorum %1 fps 35 e düşüyorsa benim için o darboğazdır neden %1 fpsler 8700k 1080ti ile şu anda 90 altına inmiyor ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı