AMD ürünlerine karşı ön yargı

ruzgaar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şimdiye kadar hep Intel ve NVIDIA kullandığım için aşırı şekilde ön yargım var AMD'nin işlemci ve ekran kartlarına. Bu aralar bilgisayar alacağım, hazır sistem bakıyorum ve çok fazla AMD içeren sistemler var. Ne kadar güzel olsa bile içim sinmiyor hiç AMD'ye. Intel'in işlemcisi veya NVIDIA'nın ekran kartı daha güçsüz olsa bile AMD içime sinmez gider onları alırım. Bu önyargıyı nasıl kırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şimdiye kadar hep Intel ve NVIDIA kullandığım için aşırı şekilde ön yargım var AMD'nin işlemci ve ekran kartlarına. Bu aralar bilgisayar alacağım, hazır sistem bakıyorum ve çok fazla AMD içeren sistemler var. Ne kadar güzel olsa bile içim sinmiyor hiç AMD'ye. Intel'in işlemcisi veya NVIDIA'nın ekran kartı daha güçsüz olsa bile AMD içime sinmez gider onları alırım. Bu önyargıyı nasıl kırabilirim?
Kıramazsın çünkü rahatlığa alışmışsın.

İşlemcide AMD domine ediyor artık ama ekran kartında eski vasatlık hala devam ediyor. Nvidia aldı yürüdü. Bir FSR 3 çıkarcaklar rakibi DLSS 4 çıkarmasına ramak kaldı biz bunları bekliyoruz.

Bunu satın alarak ancak en iyi anlayabilirsiniz.

Bu ön yargı maalesef WattMan denilen bir hata yüzüden ortaya çıktı.

PC yeniden başlasa bile bazen AMD üstüne atılabiliyor.

Söz meclisten dışarı.

Islemcilerinde sorun yok bu onyargi tamamen yanlis eskiden kalan AMD cok isiniyor diye bir algi var. Belirli modellerden sonra ikisi de isiniyor. Ekran kartlari icin ayni seyi soyleyemem ama. Sistem icin 18-19K veya fazla bir butceniz var ise Nvidia bir sistem almanizi oneririm.

AMD Radeon ekran kartina anlarim ama bari islemcisine on yargi olmasin be kardesim. Ne yani, simdi de AMD isiniyor kafasi mi?

AMD işlemciler bence gayet güzel soket desteği performans olarak ekran kartı olarak ise eski hataları yok deniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı