AMD ürünlerine karşı ön yargı

Merhaba, şimdiye kadar hep Intel ve NVIDIA kullandığım için aşırı şekilde ön yargım var AMD'nin işlemci ve ekran kartlarına. Bu aralar bilgisayar alacağım, hazır sistem bakıyorum ve çok fazla AMD içeren sistemler var. Ne kadar güzel olsa bile içim sinmiyor hiç AMD'ye. Intel'in işlemcisi veya NVIDIA'nın ekran kartı daha güçsüz olsa bile AMD içime sinmez gider onları alırım. Bu önyargıyı nasıl kırabilirim?

Testlerini izleyebilirsin benim işlemcim ve ekran kartım AMD şu anlık bir şey yaşamadım arkadaşımda öyle 5 kişide farklı ekran kartları ve işlemcilere sahibimiz tabii ki bütceniz yeterse NVIDIA tavsiye ederim çünkü teknojisi gayet iyi şimdiden hayırlı olsun iyi sosyaller kafanızda bir soru olursa bana yazabilirsiniz.

Merhaba, şimdiye kadar hep Intel ve NVIDIA kullandığım için aşırı şekilde ön yargım var AMD'nin işlemci ve ekran kartlarına. Bu aralar bilgisayar alacağım, hazır sistem bakıyorum ve çok fazla AMD içeren sistemler var. Ne kadar güzel olsa bile içim sinmiyor hiç AMD'ye. Intel'in işlemcisi veya NVIDIA'nın ekran kartı daha güçsüz olsa bile AMD içime sinmez gider onları alırım. Bu önyargıyı nasıl kırabilirim?

İçin rahat etmeyecekse Intel + NVIDIA devam etmelisin. Ne anlatırsak anlatalım konu WattMan şikayeti ile dolacak, o nedenle bütçe sorun değilse içinden geçen sistemlerle devam. (amd kullanıcısıyım)

Kıramazsın çünkü ekran kartı konusunda bu bir ön yargı değil. Amd ekran kartları Nvidia'ya göre daha sıkıntılı kartlar. Intel'e karşı ön yargın yoksa Arc serisi ekran kartı almaya davet edebilirim. Amd işlemcileri adamdır bu arada hocam onu nereden çıkardınız.

NVIDIA, yalnızca AMD'ye rakip. AMD ise hem NVIDIA, hem Intel ile savaşıyor. Belki bu yüzdendir. Sorun yaşayan NVIDIA'da da yaşıyor. 4090 sistem alıp siyah ekran gören de var Sosyal'de.

Kıramazsın çünkü ekran kartı konusunda bu bir ön yargı değil. Amd ekran kartları Nvidia'ya göre daha sıkıntılı kartlar. Intel'e karşı ön yargın yoksa Arc serisi ekran kartı almaya davet edebilirim. Amd işlemcileri adamdır bu arada hocam onu nereden çıkardınız.
Arc? Ciddi misiniz? Sorunları ve bazı oyun destekleri olmayan Arc?

Kıramazsın çünkü ekran kartı konusunda bu bir ön yargı değil. AMD ekran kartları NVIDIA'ya göre daha sıkıntılı kartlar. Intel'e karşı ön yargın yoksa Arc serisi ekran kartı almaya davet edebilirim. AMD işlemcileri adamdır bu arada hocam onu nereden çıkardınız.

Arc'nin de farkı yok hocam ona bakarsan.

Arc serisinin daha yolu var.

4 yıldır 5700xt ile çökmeler errorlar mavi ekranlar yaşayan biri olarak ve yaşayan binlerce kişiyi görüyorum diğer modellerle de yani benim amd gpu lara ön yargım bir daha asla geçmez bu saatten sonra.

Intel'in işlemcisi veya NVIDIA'nın ekran kartı daha güçsüz olsa bile AMD içime sinmez gider onları alırım. Bu önyargıyı nasıl kırabilirim?

Böyle mantıksız cümleler kurmayarak. Derdim AMD'yi savunmak değil. "Babamın oğlu" değil AMD. Aynı paraya daha güçsüz donanım almanın bir mantığı yok bence.
İki sistem kullanmaktayım birisi AMD+AMD diğeri Intel+NVIDIA. Bütçeniz neye elverirse en çok işinize gelecek olanı tercih edin. Kullanıcıyız biz. Marka temsilcisi değiliz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı