Evet, klavyeyi anakart üzerindeki USB girişine taktıysanız sorun yaratabilir.
O zaman muhtemelen sorun klavyenin kendisindedir. Farklı bir klavye denediniz mi?Bilgi için teşekkürler kasadaki USB girişiyle klavyeyi tekrar deneyeceğim.
Maalesef, Klavye'nin takılma problemi halen devam ediyor.
Evet, bu problemden dolayı klavye değiştirdim fakat hala aynı sorun devam ediyor.O zaman muhtemelen sorun klavyenin kendisindedir. Farklı bir klavye denediniz mi?
Klavyede tam olarak nasıl bir problemi var detay verebilir misiniz?Evet, bu problemden dolayı klavye değiştirdim fakat hala aynı sorun devam ediyor.
Klavyede tam olarak nasıl bir problemi var detay verebilir misiniz?
Benzer bir durum yaşamadım çözümü bilmiyorum ama muhtemelen Windows ile alakalı bir şey olabilir, belki format işe yarar.Tabii, oyunlarda klavyeyi daha aktif kullandığım için genellikle oyunlarda başıma geliyor oynarken bir anda en son bastığım tuş belli bir süre basılı kalıyor devamında ise bastığım tuşları belli bir süre sonra algılıyor ve bastığım süreden daha uzun bir süre basılı kalmasına sebep oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.