Yollar yarılmış gibi duruyor çalışıyor mu? İllaki bir yerde crash verir.
Ekran kartını da tanıyor herhangi bir crash falan vermedi gayet stabil , ama korktuğum şey bunun kısa devre yapıp diğer bileşenlere zarar vermesi , böyle bir şey mümkün olur mu? kısa devre korumalı bi anakart yazıyor ama power led bağlantısını yanlış yapmıştım , led yandı artık çalışmıyor yani pek de korumalı değil gibi geldi banaPCI-e X16'ya giden yollar onlar. Harici ekran kartı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız oyunda falan bir test edin.
Kritik şekilde çizilmiş.
Kısa devreden kastı benim bildiğim ani elektrik kesintisinde zarar görmemesi içinEvet çalışıyor.
Ekran kartını da tanıyor herhangi bir crash falan vermedi gayet stabil , ama korktuğum şey bunun kısa devre yapıp diğer bileşenlere zarar vermesi , böyle bir şey mümkün olur mu? kısa devre korumalı bi anakart yazıyor ama power led bağlantısını yanlış yapmıştım , led yandı artık çalışmıyor yani pek de korumalı değil gibi geldi bana
Başıma geldi gerçek (!).Anakartın ortadan ikiye bölünebilir dikkat et hatta bantlarsan daha iyi olur.
Başıma geldi gerçek (!).
Bu arada sıkıntısı yoksa bir şeyi yok satarken bir kozmetik olarak 100 TL düşürsün ne olucak?
Çalışıyor demiş arkadaşım. Adam yalan mı söyleyecek durduk yere?Çalışmaz o anakart zoom yapıp baktım yollar kopuk anakart çöp.
Çalışıyor demiş arkadaşım. Adam yalan mı söyleyecek durduk yere?
kanka neden yalan atayım , benim derdim burda boş yapmak değil ki , derdim bu anakart ilerde bana sıkıntı yaratır mı , benzerini yaşayan var mı öğrenmek.Buyur çalıştığına dair kanıt bilgisayardan yazıyorum kankaÇalışmaz o anakart zoom yapıp baktım yollar kopuk anakart çöp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.