Çözüldü Anakart çizildi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

wataboi

Centipat
Makaleler
1
ABBB8A84-48A4-4889-A198-8F2FEA4E720B.png

Dosya Ekleri

• 672F7F26-E190-403F-9663-DE82AFBEEA7C.png
    672F7F26-E190-403F-9663-DE82AFBEEA7C.png
    776,9 KB · Görüntüleme: 221
Çözüm
Herkes bir şeyler uydurup durmuş. Görünen hiçbir problem yok. Üstündeki izolayson kaplaması çizilmiş, altındaki bakır yollar bile görünmüyor. Bir sorun olmaz.
Yollar yarılmış gibi duruyor çalışıyor mu? İllaki bir yerde crash verir.

Evet çalışıyor.
PCI-e X16'ya giden yollar onlar. Harici ekran kartı kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız oyunda falan bir test edin.

Kritik şekilde çizilmiş.
Ekran kartını da tanıyor herhangi bir crash falan vermedi gayet stabil , ama korktuğum şey bunun kısa devre yapıp diğer bileşenlere zarar vermesi , böyle bir şey mümkün olur mu? kısa devre korumalı bi anakart yazıyor ama power led bağlantısını yanlış yapmıştım , led yandı artık çalışmıyor yani pek de korumalı değil gibi geldi bana

Son düzenleme:
Evet çalışıyor.

Ekran kartını da tanıyor herhangi bir crash falan vermedi gayet stabil , ama korktuğum şey bunun kısa devre yapıp diğer bileşenlere zarar vermesi , böyle bir şey mümkün olur mu? kısa devre korumalı bi anakart yazıyor ama power led bağlantısını yanlış yapmıştım , led yandı artık çalışmıyor yani pek de korumalı değil gibi geldi bana
Kısa devreden kastı benim bildiğim ani elektrik kesintisinde zarar görmemesi için

Çalışmaz o anakart zoom yapıp baktım yollar kopuk anakart çöp.
kanka neden yalan atayım , benim derdim burda boş yapmak değil ki , derdim bu anakart ilerde bana sıkıntı yaratır mı , benzerini yaşayan var mı öğrenmek.Buyur çalıştığına dair kanıt bilgisayardan yazıyorum kanka :D gayet düzgün çalışıyor , zaten şaşırdığım kısım bu

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    107,3 KB · Görüntüleme: 65

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı