Android mı iOS mu?

Hz. Juan Yamano

Picopat
Sizce? Her açıdan sizce kim önde? Bana sorarsanız Android daha ucuz fakat iOS çok daha akıcı. 9 yıllık iPad (iPad 2) ile hala neredeyse her şeyi yapabiliyorum. Akıcı bir şekilde video izleyebiliyor derslerimi yapıyorum. Düşük düzey oyunları bile kaldırıyor. Android içinse 3 yıl önce 2 GB RAM'i olan bir tablet almıştım. Casper bir tabletti modelini bilmiyorum. Şu anda daha Google'a bastıktan 5 saniye sonra açılıyor. Sizce?

Sizce? Her açıdan sizce kim önde? Bana sorarsanız Android daha ucuz fakat iOS çok daha akıcı. 9 yıllık iPad (iPad 2) ile hala neredeyse her şeyi yapabiliyorum. Akıcı bir şekilde video izleyebiliyor derslerimi yapıyorum. Düşük düzey oyunları bile kaldırıyor. Android içinse 3 yıl önce 2 GB RAM'i olan bir tablet almıştım. Casper bir tabletti modelini bilmiyorum. Şu anda daha Google'a bastıktan 5 saniye sonra açılıyor. Sizce?

Aynen iOS daha akıcı. Ben Android kullanıyorum. Google'ye bastıktan 4 saniye sonra açılıyor iki yıllık Vestel venus 5530 telefonum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı