- Makaleler
- 4
iOS.
Konuyu elmacılar ele geçirmeden devam edeyim.
Android apaçık ve özelleştirilebilen bir dünya.
IOS ise, Apple'ın kontrol ettiği bir şey.
Android'in her şeyine hükmedebilirsin.
Casper telefon güncelleme verdiğini mi sanıyorsun?Hayır, 1 kere bile hiç almadı. Casper VIA M1.
Arada 2 kat fiyat farkı var tekrar hatırlatırım.Hocam bizim ona lafımız yok. Biz kullanma süresi olarak konuşuyoruz ve kalite ürünününden ve içerdiği parametrelerden bahsediyoruz. Andorid’de istediğini yap. Her gün seks yapmak insanı sıkar. Kızı bekleteceksin ki sağlam zevk alasın. Bilmem anlatabildim mi?
Vermediğini aldığım zaman bilmiyordum ve öğrenmiş oldum.Casper telefon güncelleme verdiğini mi sanıyorsun?
Arada 2 kat fiyat farkı var tekrar hatırlatırım.
IPhone 6, TFT oynayamıyor ama... LG G2'nin ve S3'ün de uygulama desteği var. ROM atarsanız daha da iyi oluyorlar.Tam tersi mi? Hocam kafanız güzel sanırım. 5S hala uygulama desteği var.
Ya hocam onada lafımız yok size zorla ios alın demiyoruz. Paranız varsa alın yoksa düşük fiyatta kalkıp iphone 6 alacağıma Xiomi Note 9 pro alırım.Arada 2 kat fiyat farkı var tekrar hatırlatırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.