Android telefon karşılaştırma anketi (Samsung, Huawei, Xiaomi)

Sıfır sorun ile 1.5 yil Mi5, ve 1 yıldırda Poco F1 kullanmaktayım. Mi5'i şu an sıfır sorun ile kardeşim kullanmakta(6 aydan fazla süredir)
Mi 5 diyorsun Poco diyorsun bunlar xiaomi nin amiral gemisi telefonları karşılaşmaman gerekir.
Redmi note 4x 64 gb kullanıcısıyım çok hassas telefonlar başıma gelmeyen kalmadı kardeşim.
Her telefonun amiral gemisi iyidir,burada genel konuşuyoruz daha önce xiaomi redmi 4a,note 4 bile kullanmayan adamlar bana burda xiaomi sorunsuz diyor.
 
Xiaomi sorunsuz mu dedim ki?
Kullandığım o iki telefon sorunsuz dedim.
M8, S6, P2 de kullandım ve sorunsuzdu.
HTC Samsung Lenovo yani, marka genellemem modele indirgerim!
Ekleme: Her markanın sorunlu modelleri olur, size hitap etmeyen kullanıcı arayüzü deneyimi ayrı olaydır bundan da ayrı olarak hata dediğimiz arayüz bugları, donlamar, frame düşüşleri vb. sorunlar her markanın herhangi bir telefonunda olabilir. Eski bir tanıdık yıllardır P2 kullanıyor benim tavsiyemle almıştı ilk akıllı telefonu öyle diyeyim yani hep kutu telefon kullandı, haala cumadan cumaya şarja takıyor telefonu ve öyle cebinde tutmuyor gerektiğinde evdeyken işyerindeyken vs. kullanıyor takılıyor bazen 4 günde bir takıyorum lazım olduğunda fazla kullanıyorum diyor ben de kullandım P2 mesela çoğu insan bilmez o modeli, ekranı şarjı deneyimi vs. fiyatına göre kusursuz rakipsiz telefondu bugün çıksa böyle SD660 lı ya da 730 lu felan almayı düşünürüm yani. Demem o ki LG kadar hiçbir markada sorunlu model duymadım görmedim zaten hiç kullanmadım bunun dışında Samsung ve Xiaomi severim, Huawei alamadan bitirdiler :)
 
Son düzenleme:
72 oy ve Xiaomi yine ve gene 1 fark ile önde. Sanırım yine başa döndüm. Kaç kere fikir değiştirdim hatırlamıyorum artık. Ama Note 7 yolları göründü mü bana acaba yavaştan?
 
Note 7 seni çağırıyor yavaştan ama bildiğim kadarıyla çentik istemiyorsun bu yüzden ondan biraz daha ucuza aynı donanım içeren (kamera hariç) Mi A2 alabilirsin.

Çentik gizleme seçeneği varmış yani eğer rahatsız olursam o ayarı kullanırım.

Bütçen varsa bi üstünü al note 7 nin

Alabileceğim en yüksek telefon Note 7'nin fiyatı. Onun yukarsına param yetmiyor. Daha da biriktiremem çünkü şu anki telefonum çok kötü durumda yani biraz da acil ihtiyacım vardı idare etmeye çalışıyorum bir süredir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı