Ani bir kararla TurkNet'e geçmek

RoninTM

Centipat
Daha fazla  
Selam birkaç aydır internet sorunu ile cebelleşiyordum. Yüzünü gözününü sevdiğimin TTNET'i bıktırdı artık, 2 bin TL'den fazla cayma bedeli ödeyerek 4 gün önce TurkNet'e geçiş için başvurdum. 4 günün sonunda hiçbir fiziksel müdahale yapılmadan SMS yolu ile kulanıcı adı, şifre gönderdiler. Modem kurulumunu yaptım.
Gelin görelim ki, sürekli bağlantı kopuyor, modeme ulaşabilir hız TTNET'te 75Mbps görünüyor iken TurkNet'te sürekli dalgalanmayla 25Mbps 30öbps 10Mbps gibi değerler.
Görüyorum sürekli, maalesef. Upload'ı söylemiyorum zaten Max 1.
İnternet bağlatmak, sağlıklı bir internet bağlantısı kurmak bu kadar zor olmaması gerekir.
Ruhen çökertti resmen beni. Çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-04 034509.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-04 034509.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam birkaç aydır internet sorunu ile cebelleşiyordum. Yüzünü gözününü sevdiğimin TTNET'i bıktırdı artık, 2 bin TL'den fazla cayma bedeli ödeyerek 4 gün önce TurkNet'e geçiş için başvurdum. 4 günün sonunda hiçbir fiziksel müdahale yapılmadan SMS yolu ile kulanıcı adı, şifre gönderdiler. Modem kurulumunu yaptım.
Gelin görelim ki, sürekli bağlantı kopuyor, modeme ulaşabilir hız TTNET'te 75Mbps görünüyor iken TurkNet'te sürekli dalgalanmayla 25Mbps 30öbps 10Mbps gibi değerler.
Görüyorum sürekli, maalesef. Upload'ı söylemiyorum zaten Max 1.
İnternet bağlatmak, sağlıklı bir internet bağlantısı kurmak bu kadar zor olmaması gerekir.
Ruhen çökertti resmen beni. Çözüm ve önerilerinizi bekliyorum.
Burda diyecek pek bir şey yok. Altyapınızda bir problem olabilir. Müşteri hizmetlerinden bilgi aldınız mı?

TurkNet hattınızı sınırlamış olabilir. İletişime geçin ve sizleri aramasını isteyin. Daha sonra tek tek değerler verip denettirin. (35 Mbps, 50 Mbps, 75 Mbps++)

Altyapında sorun var Türk Telekom'a boşuna cayma bedeli ödemişsin bende de bir ara sürekli kopma, ping oluyordu iç tesisata CAT6 çektirdim, Türk Telekom da port değişikliği yaptı eskisinden iyi oldu.
Benim de eve gelen telefon kablosu aynı şekilde ben de CAT6 ile düşünüyorum çekmeye odama. Cat6 ile 3 4 ayrı modem üyelik yapılıyor diye o şekilde planlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı