Anime önerisi

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 1.920
@poyriho @İstanbul Trip Fate serisini izleyebilen birini görmek şaşırtıcı :D. Nasıl izlenmeli bu seri? Şuradaki doğru mu mesela?

izleme sırası kişiden kişiye değişir. çünkü örnek olarak eğer Stay night a önce başlarsanız Zerodan spoiler, İlk zero dan başlarsanız Stay Night tan spoiler yersiniz. o yüzden ben kendi izleme sıramı yazcam.

Fate Zero
Fate Stay Night UBW
Fate Stay Night Heavens feel film üçlemesi

(Fate stay night 2006 yapımı ile UBW arasında minik farklar var ama olaylar genel olarak aynı. farklı dememin sebebi şu: çünkü visual novellerden uyarlıyorlar. mesela Stay night 2006 da Saber route, UBW de Rİn route, Heavems Feel film üçlemesinde Sakura route.)

bu arada yan serileri yazmadım bu ana hikaye serisi.

Kısa veya uzun fark etmez, beğendiğiniz animeleri önerir misiniz? Ben daha çok aksiyon temalı animeleri seviyorum fakat bunun dışındaki anime önerilerine de açığım. Sadece romantik/duygusal anime istemiyorum. Beğendiklerimden birkaç tanesini örnek olarak bırakıyorum.

Naruto, Death Note, HxH, Demon Slayer, Vinland Saga.

Ayrıca 1-2 sene önce Black Clover'a başlamıştım fakat 50. bölüm civarlarında bırakmıştım. Devam etme düşüncesi geliyor fakat çoğu şeyi eskisi gibi hatırlayamayacağım için yeniden başlamam gerektiğini hissediyorum ve bu yüzden bundan vazgeçiyorum.

Gintama sizce nasıldır? @İmperceptible yorumunu paylaşabilir misin?

Not: One Piece, Code Geass önermeyin.

Bleach'de olabilir.

İzleme sırası kişiden kişiye değişir. Çünkü örnek olarak eğer stay night a önce başlarsanız Zero'dan spoiler, ilk Zero'dan başlarsanız stay nighttan spoiler yersiniz. O yüzden ben kendi izleme sıramı yazacağım.

Fate/Zero
Fate/stay night ubw.
Fate/stay night heavens feel film üçlemesi.

(Fate/stay night 2006 yapımı ile ubw arasında minik farklar var ama olaylar genel olarak aynı. Farklı dememin sebebi şu: Çünkü Visual novellerden uyarlıyorlar. Mesela stay night 2006 da saber route, ubw de rin route, heavems feel film üçlemesinde sakura route.)

Bu arada yan serileri yazmadım bu ana hikaye serisi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu izlemektede fayda var fate serisine başlangıç için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu izlemektede fayda var fate serisine başlangıç için.

eski olması çok sorun değil aslında izleyen yine izler onu. onun dışında dediğim gibi kişiden kişiye değişir zaten videoda yazdıklarımı açıklıyor.

Eski olması çok sorun değil aslında izleyen yine izler onu. Onun dışında dediğim gibi kişiden kişiye değişir zaten videoda yazdıklarımı açıklıyor.

Her türlü spoiler yiyonuz zaten nereden başlasanda kısaca çok bir önemi yok.

Hocam oradaki sıradanda izlenir sorun olmaz izleyin izlettirin Steam profilimde bile o animeden karakter var😀

Kesmeyecekler ve 1 saat olacak onaylanmış şekilde.
onaylandığını duymuştum da kesmeyecek olmaları çok iyi olmuş. çok güzel iki bölüm olacak şahsen blue lock'ın son bölümü gibi bu iki bölümden de IMBD puanı 9.8 veya 10 beklerim

Kısa veya uzun fark etmez, beğendiğiniz animeleri önerir misiniz? Ben daha çok aksiyon temalı animeleri seviyorum fakat bunun dışındaki anime önerilerine de açığım. Sadece romantik/duygusal anime istemiyorum. Beğendiklerimden birkaç tanesini örnek olarak bırakıyorum.

Naruto, Death Note, HxH, Demon Slayer, Vinland Saga.

Ayrıca 1-2 sene önce Black Clover'a başlamıştım fakat 50. bölüm civarlarında bırakmıştım. Devam etme düşüncesi geliyor fakat çoğu şeyi eskisi gibi hatırlayamayacağım için yeniden başlamam gerektiğini hissediyorum ve bu yüzden bundan vazgeçiyorum.

Gintama sizce nasıldır? @İmperceptible yorumunu paylaşabilir misin?

Not: One Piece, Code Geass önermeyin.
Gintama öyle arada bir iki bölüm izle geç temalı öyle ciddi şekilde 10-15 bölüm izlenmez ama ciddi arcları öyle bir sarıyor ki özellikle 2015 animesi taş gibi shounen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı