Güzelim animeyi yarıda bıraktılar. Yani hikayenin sonunu görmek için mangayı okumak zorundasınız. Anime tam olayların patlak verdiği noktada bitiyor.Manga çok tercih etmiyorum mangası çok mu önemli?
Güzelim animeyi yarıda bıraktılar. Yani hikayenin sonunu görmek için mangayı okumak zorundasınız. Anime tam olayların patlak verdiği noktada bitiyor.Manga çok tercih etmiyorum mangası çok mu önemli?
Çok yavaş ilerlediği için One Pace adlı bir seri var, bölümlerdeki filler anları kusursuz şekilde atıp animenin aynısını 500-600 bölüme getiriyorlar.Benlik değil hocam daha önce izlemeye çalıştım çok sıktı.
Bu arada hocam Redo Of Healer filan hayırdırİzlediğim animeler.
Bu animeler dışında herhangi bir anime öneriniz var mı? Elfen Lied'i az önce izledim ve beğendim yine o türden başka bir anime varsa önerilere açığım.
BLEACH JoJo Berserk Code Geass DxD Date a Live Call of the Night Tate no yuusha Fate serisi erased Monster Vinland Saga Castlevania Tokyo Ghoul Nanatsu no Taizai owari no seraph Sword Art Online Redo of Healer Naruto Classic /Shipudden HxH dororo Black Clover Another AOT Horimiya Hell's Paradise Demon Slayer JJK Chainsaw Man todomachi game au hari ride taradora Bunny Girl Senpai (değişik adı var) Akame ga Kill! Death Note VAMPİRE KNİGHT Darling in the FranXX Tokyo revengers Mushoku Tensei Eminence Shadow Elfen Lied
Remake beklesin daha iyi her gün animatör kadrosu daha da güçleniyor One Pace güzel sahneleri de kesiyor bazen.Çok yavaş ilerlediği için One Pace adlı bir seri var, bölümlerdeki filler anları kusursuz şekilde atıp animenin aynısını 500-600 bölüme getiriyorlar.
Bu arada hocam redo of healer filan hayırdır![]()
JoJo'nun 1993-2000 Ova'sını izleyebilirsin.
Ayrıca Azumanga Daioh da izleyebilirsin.
İsekai ve güç fantezisi seviyorsan overlord öneririm çok sağlam anime.
Ama OVA gerçekten kaliteli, animasyonlar orijinal seriden daha iyi ve bazı sahneler mangadan daha iyi kurgulanmış.JoJo deme artık...
Ama OVA gerçekten kaliteli, animasyonlar orijinal seriden daha iyi ve bazı sahneler mangadan daha iyi kurgulanmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.