Anime önerisi

Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Puan: 9.1 | Tür: Action, Adventure, Drama, Fantasy | Tip: TV | Yıl: 2009)
Samurai Champloo (Puan: 8.52 | Tür: Action, Adventure, Comedy | Tip: TV | Yıl: 2004)
Psycho-Pass (Puan: 8.33 | Tür: Action, Mystery, Sci-Fi, Suspense | Tip: TV | Yıl: 2012)
Devilman: Crybaby (Puan: 7.74 | Tür: Action, Avant Garde, Horror, Supernatural | Tip: ONA)

izlediklerine göre aklıma bunlar geldi.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood (Puan: 9.1 | Tür: Action, Adventure, Drama, Fantasy | Tip: TV | Yıl: 2009)
Samurai Champloo (Puan: 8.52 | Tür: Action, Adventure, Comedy | Tip: TV | Yıl: 2004)
Psycho-Pass (Puan: 8.33 | Tür: Action, Mystery, Sci-Fi, Suspense | Tip: TV | Yıl: 2012)
Devilman: Crybaby (Puan: 7.74 | Tür: Action, Avant Garde, Horror, Supernatural | Tip: ONA)

İzlediklerine göre aklıma bunlar geldi.

Fullmetal güzel mi? Çok duydum fakat asla izlemedim.

Fullmetal güzel mi? Çok duydum fakat asla izlemedim.

En sevdiğim anime olduğuna göre sanırım oldukça kaliteli. Eğer "anime filmi izlerim" dersen, bence Miyazaki filmlerine bir göz at derim.

İzlediğim animeler.
  • BLEACH​
  • JoJo​
  • Berserk​
  • Code Geass​
  • DxD​
  • Date a Live​
  • Call of the Night​
  • Tate no yuusha​
  • Fate serisi​
  • erased​
  • Monster​
  • Vinland Saga​
  • Castlevania​
  • Tokyo Ghoul​
  • Nanatsu no Taizai​
  • owari no seraph​
  • Sword Art Online​
  • Redo of Healer​
  • Naruto Classic /Shipudden​
  • HxH​
  • dororo​
  • Black Clover​
  • Another​
  • AOT​
  • Horimiya​
  • Hell's Paradise​
  • Demon Slayer​
  • JJK​
  • Chainsaw Man​
  • todomachi game​
  • au hari ride​
  • taradora​
  • Bunny Girl Senpai (değişik adı var)​
  • Akame ga Kill!​
  • Death Note​
  • VAMPİRE KNİGHT​
  • Darling in the FranXX​
  • Tokyo revengers​
  • Mushoku Tensei​
  • Eminence Shadow​
  • Elfen Lied​
Bu animeler dışında herhangi bir anime öneriniz var mı? Elfen Lied'i az önce izledim ve beğendim yine o türden başka bir anime varsa önerilere açığım.
Tomodachi Game izlemişsin, beğendiysen mangasına geç derim. Mangasını türünün diğer serileriyle karşılaştırırsak en iyilerin arasına girer ki bence en iyisi. Ayrıca güzel seridir, One Punch Man izleyebilirsin.

Klasik herkesi sıkıyor, benide sıkmıştı ama zorlayıp izlemeye devam ettim. İlk 400 bölüm kadarı sıkıcı geçiyor sonra açılıyor da o kadar bölüm dediğin bi 3-4 anime ediyor yani.
İlk 400 bölüm mi sıkıcı geçiyor? Bu sözü birçok fandan duydum fakat kendinizi kandırmayın böyle bir şey yok. İlk 400 bölümde gerçekten iyi arclar var ve eğer bu yerleri beğenmediyseniz kalan kısımları nasıl beğendiniz? İsterseniz 400 den önce ne gibi bence "Peak" arc'lar varmış sayayım. Arlong Park Arc, Arabasta Arc, Skypiea Arc (Birçok kişi bu arc'ın filler olduğunu düşünüp izlememişti, ben ise eksiksiz izlemek adına izlemiştim. İzlemediyseniz yorum yapmayın. Eğer izlediyseniz de son bölümlerdeki çoğu şeyin Skypiea Arc'tan foreshadowing olduğunu görmüşsünüzdür.), Water 7 Arc, Enies Lobby, Sabaody Arc, Amazon Lily Arc, sonraki 50 bölümü de sayarsanız ardından İmpel Down geliyor. Herhalde sizin tabirinize göre seri timeskip ile başlıyor? Bu arc'ların sıkıcı olduğunu savunmayın lütfen.

Son düzenleme:
Tomodachi Game izlemişsin, beğendiysen mangasına geç derim. Mangasını türünün diğer serileriyle karşılaştırırsak en iyilerin arasına girer ki bence en iyisi. Ayrıca güzel seridir, One Punch Man izleyebilirsin.

İlk 400 bölüm mi sıkıcı geçiyor? Bu sözü birçok fandan duydum fakat kendinizi kandırmayın böyle bir şey yok. İlk 400 bölümde gerçekten iyi Arc'lar var ve eğer bu yerleri beğenmediyseniz kalan kısımları nasıl beğendiniz? İsterseniz 400'den önce ne gibi bence "Peak" Arc'lar varmış sayayım. Arlong Park Arc, Arabasta Arc, Skypiea Arc (Birçok kişi bu Arc'ın filler olduğunu düşünüp izlememişti, ben ise eksiksiz izlemek adına izlemiştim. İzlemediyseniz yorum yapmayın. Eğer izlediyseniz de son bölümlerdeki çoğu şeyin Skypiea Arc'tan foreshadowing olduğunu görmüşsünüzdür.), Water 7 Arc, Enies Lobby, Sabaody Arc, Amazon Lily Arc, sonraki 50 bölümü de sayarsanız ardından İmpel Down geliyor. Herhalde sizin tabirinize göre seri timeskip ile başlıyor? Bu Arc'ların sıkıcı olduğunu savunmayın lütfen.

Ben 1 seneden fazladır Manga ve Anime'de güncel ilerliyorum. İlk 400 bölüm sıkıcı evet, izleyen güncelde olan herkes de bunu söyler.
Animasyonlar çok eski ve özellikle ilerleyişi yavaş ve sıkıcı. Anime'nin açıldığı yer Enies Lobby'dir aksini iddia pek eden olmadı, ayrıca saydığınız Arc'lar gereksiz uzatılmış. Özellikle Skypiea Arc'ının yarısı hikayeye katkısı olmayan boş karakterlerin flashbackleri ile geçiyor, dövüşleri zaten berbattı. Water 7 sonları Enies Lobby Arc'ında Anime açılmaya başlıyor. Arc'lar sıkıcı değil, animasyon ve her şeyin yavaşlılığı sıkıyor.

• Monogatari
  • Blend s
  • Dororo
  • Dr. Stone.
  • Gimai seikatsu.
  • Kokoro connect.
  • NieR: Automata.
  • Tensei shitara Slime Datta Ken.
  • Youjo Senki.
Benim izlediklerimden bunları öneririm. Özellikle Monogatari ve Dororo'ya bakmanı öneririm.

İzlediğim animeler.
  • BLEACH​
  • JoJo​
  • Berserk​
  • Code Geass​
  • DxD​
  • Date a Live​
  • Call of the Night​
  • Tate no yuusha​
  • Fate serisi​
  • erased​
  • Monster​
  • Vinland Saga​
  • Castlevania​
  • Tokyo Ghoul​
  • Nanatsu no Taizai​
  • owari no seraph​
  • Sword Art Online​
  • Redo of Healer​
  • Naruto Classic /Shipudden​
  • HxH​
  • dororo​
  • Black Clover​
  • Another​
  • AOT​
  • Horimiya​
  • Hell's Paradise​
  • Demon Slayer​
  • JJK​
  • Chainsaw Man​
  • todomachi game​
  • au hari ride​
  • taradora​
  • Bunny Girl Senpai (değişik adı var)​
  • Akame ga Kill!​
  • Death Note​
  • VAMPİRE KNİGHT​
  • Darling in the FranXX​
  • Tokyo revengers​
  • Mushoku Tensei​
  • Eminence Shadow​
  • Elfen Lied​
Bu animeler dışında herhangi bir anime öneriniz var mı? Elfen Lied'i az önce izledim ve beğendim yine o türden başka bir anime varsa önerilere açığım.
Spor animesi hiç izlememişsin sevmiyorsun demek ki. Araya Dram Romantizm atmışsın. Your Lie in April izleyebilirsin. Sword Art Online izleyebilirsin. Code Geass izleyebilirsin. Code Geass'ı kesinlikle seveceğini düşünüyorum. Kusuriya no Hitorigoto direkt 9/10 bir anime. Grand Blue izleyebilirsin Top Komedi Animesidir. Clannad izleyebilirsin, Toradora izleyecek kadar düştüysen neyse. Cyberpunk Edgerunners izleyebilirsin. Dediklerimde sevmeyeceğin bir anime olduğunu sanmıyorum. İyi seyirler şimdiden :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı