Animelerden nefret ediyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Animeler ile anime izleyen kitleyi bir tutmak saçma olur. Animelerden değil de kitlesinden nefret ediyor gibisin.

Tam olarak hateriyim.
Nedeni kitlesi.
YouTube'da saçma sapan edit videoları ve izleyenlerın %80 inin japonlara özenip asosyal olup insanlarla konuşurken kelime seçemeyip ımm şey gibi konuşmasından dolayı nefret ediyorum.
Sizce haklı mıyım?
Nefret ediyorum dediğimde linçleniyorum.
Anime izleyenlerde bu şekilde bir durum var mı?
Daha eve gelen misafire hoş geldiniz diyecek cesareti bulamayanı bile gördüm.
Anime gördüğümde gözlerimi çevirip bu kitleye katılmak istemiyorum. Animecilerden düşüncelerini alabilir miyim acaba her anime izleyen böyle mi?
Ben yıllardır anime izlerim. Birçok arkadaşım bana animeci der. Ben sordum onlara, onlarda sizi sevmiyormuş.

Tam olarak hateriyim.
Nedeni kitlesi.
YouTube'da saçma sapan edit videoları ve izleyenlerın %80 inin japonlara özenip asosyal olup insanlarla konuşurken kelime seçemeyip ımm şey gibi konuşmasından dolayı nefret ediyorum.
Sizce haklı mıyım?
Anime gördüğümde gözlerimi çevirip bu kitleye katılmak istemiyorum. Animecilerden düşüncelerini alabilir miyim acaba her anime izleyen böyle mi?

Hocam ben de sevmiyorum. Bakın sevmiyorum nefret etmiyorum. Dediklerinizin bir açıdan arkasındayım. Ama sonuçta herkesin kendi zevki ister izler ister izlemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak hateriyim.
Nedeni kitlesi.
Sizce haklı mıyım?

Ben anime izlemiyorum hocam. Ama izleyenlere bayağı saygı duyarım. Arada bir Genshin Impact oynuyorum o kadar. O da tam anime oyunu sayılmaz zaten. Bence izleyenlere saygı duy.

Haklısın ama o izleyene göre değişir izlemek sorun değil önemli olan nasıl, ne kadar ve neden izlediğin ben 1 yıldır izliyorum 10 ya da 15 animeden fazla bitirmişimdir ama asosyal değilim ve bir insan anime izleyerek değil iletişim kurmayarak asosyal olur hem bana animelerin çok fayadası oldu okumam ve konuşmam gelişti.

Ben anime izlemiyorum hocam. Ama izleyenlere bayağı saygı duyarım. Arada bir Genshin Impact oynuyorum o kadar. O da tam anime oyunu sayılmaz zaten. Bence izleyenlere saygı duy.

O zaman LGBT'ye de saygı duy,herkesin kendi kararı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı