Anker Soundcore Motion B incelemesi

kablo ile baglanti yok mu hocam?
 

Hocam gecikme ne seviyede? Yani film izlerken konuşma esnasında dudaklar ile ses arasında hissedilebilir seviyede fark var mı? Grundig jam almıştım iade ettim aşırı bass vermesinden dolayı şimdi Motion b alma niyetindeyim fakat gecikme fazla ise vazgecicem sanırım.
 
Hocam ben film değilde Youtube üzerinden video izlerken kullandım, gecikmeyi farkedebileceğinizi düşünmüyorum. Ben şahsen farketmedim.
 
Hocam ben film değil de YouTube üzerinden video izlerken kullandım, gecikmeyi fark edebileceğinizi düşünmüyorum. Ben şahsen fark etmedim.

Eyvallah hocam, teşekkürler cevabınız için. Peki memnun musunuz genel olarak? Dip ses, şarj süresi, ses yüksekliği ve netliği vs. Tavsiye eder misiniz?
 
Hocam dip ses bende yok, ses yüksekliği ise %70 civarına getirince komşu geliyor kapıya. şarj süresi %50 civarında bayağı kullanıyorum ve gayet net.

Cevabınız için teşekkürler. Hepsiburada'dan alacaktım, indirim kuponum vardı. 500 TL'ye geliyordu ama zam yemiş vazgeçtim şimdilik. pusuya yattım, avını bekleyen aslan misali beklemedeyim.
 
Merhaba, ben de ürünü 6-7 aydır kullanıyorum. Ürünü kablolu olarak kullanan var mı? Masasüstü bilgisayara geçiş yapıyorum ve hoparlörden memnun olduğum için kablolu olarak kullanmak istiyorum.
 

Merhaba, hoparlör bugün elime ulaştı ve gerçekten fiyatına göre bayağı iyi bir iş yapmışlar bence. Merak ettiğim şu, aynısından bir tane daha alıp birbiriyle eşleme yapabiliyoruz bildiğim kadarıyla. Bu eşlemeyi yapıp Aux kablosuyla monitöre bağlayıp kullanabilir miyim bilginiz var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…