Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu
Kalite memnuniyetim: 10 üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim: 10 üzerinden ? [Bu ekonomide fiyat algım yok oldu]
TurkNet TTNET altyapısı 100 Mbps fiberden geçiş yaptım. Geçiş yapmamın tek sebebi TurkNet'in sadece 100 Mbps hız sunuyor olması.comnet'e inanılmaz hızlı bir şekilde geçiş oldu. Hatta bir problem çıkmasına rağmen, TurkNet hattında telefon kayıtlı olduğu için devir değil TurkNet'i iptal ettirip yeniden başvuru yapmam gerekti dolayısıyla aktivasyon ücreti vs. aylık 50₺ daha pahalı oldu sanırım. Ancak tüm geçiş işlemleri (telefonu iptal ettirememem TurkNet ile iletişim oradan Türk Telekom'la iletişim sonra tekrar Comnet'e yeni başvuru vs.) 7 saatten kısa sürdü. Bunun içinde Türk Telekom'dan saha ekibinin gelip WI-FI6 gigabit Huawei modem getirip kurması dahil. Müşteri hizmetleri internette duyduğum gibi değildi oldukça çözüm odaklı ve hızlılar.
930 Mbps benim için yeterli ancak neden 1000 Mbps değil merak ediyorum. Ayrıca şöyle bir bilgi verebilirim. Geçen aylarda TurkNet'te bir problem olmuştu ve upload hızları sınırsız(?) oldu o sırada da ben upload da 930 civar alabildim 1000'e çıkmadı.
Download hızım: 550 Mbps
Upload hızım: 40 Mbps
Paketim: 500Mbps down 40Mbps up
Fiyatı: İlk 6 ay 300TL kalan 18 ay 700TL
Taahhüt: 24 ay
Servis sağlayıcım: Türk Telekom
Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 10
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 5
Netspeed kullandım, bağlantı kopması yaşayıp durdum 2 kere ekip geldi düzelmediği için TurkNet'e geçtim. Türknet de internet hiç yoktu ve ticket açıyorum çöz. Sonunda Türk Telekom aldım ve hiçbir sorun yaşamadım 4 aydır kullanıyorum sadece 1 kere gitti internet.
Download hızım: 1.000 Mbps. (Ortalama 550-900 arası alıyorum)
Upload hızım: 1.000 Mbps. (Ortalama 550-900 arası alıyorum)
Paketim: 1000 Mbps down, 1000 Mbps upload.
Fiyatı: Ayda 350 TL.
Taahhüt: 12 ay taahüt.
Servis sağlayıcım: Atlantisnet.
Kalite memnuniyetim: 10 üzerinden 9
Fiyat memnuniyetim: 10 üzerinden 10.
Hız testlerinde 950 mbps gösteriyor ikisi de ancak steam de oyun indirirken maksimum 850 falan görüyorum, genellikle gece saatlerinde tam verim alabiliyorum.
Günümüzde 350 TL 1000/1000 internet paketi bedava sayılır. Bir sorun yaşamadım, umarım yaşamam da. Fiyatlarda fahiş bir artış olmadığı sürece Atlantisnet ile devam edeceğim.
Kalite memnuniyetim: 10 üzerinden 0
Fiyat memnuniyetim: 10 üzerinden 0
Son bir buçuk senedir eziyet çekiyorum bu firmada internet kablosuna ilk başta suç attılar(0. çekilmiş olmasına rağmen) sonra modeme suç attılar, ev değiştirdim gidip 0. modem aldım yine suçu modeme attılar ve en son internet kullanmayı bilmediğime kadar getirdiler konuyu. 3 günden beri kopmalar yüzünden kullanamıyorum interneti ve kesin olarak iptal kaydı oluşturdum.