Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Fiyat değerlendirirken ülkemizdeki fiyatlara göre değerlendirmek daha doğru olur. Sonuçta birçok şey yurtdışında daha ucuz.

Ucuz mu? Şaka yapmıyorum çok gülesim geldi. Daha geçenlerde yine 400 ürüne gümrük vergisi geldi. Alo uyan. İnternet bile pahalı ülkede yurtdışında 1000 Mbps'yi 8 Euro alıyorlar. Bizde 1000 TL uyan.

Ucuz mu? Şaka yapmıyorum çok gülesim geldi. Daha geçenlerde yine 400 ürüne gümrük vergisi geldi. Alo uyan. İnternet bile pahalı ülkede yurtdışında 1000 Mbps'yi 8 Euro alıyorlar. Bizde 1000 TL uyan.
Ülkemizde her şeyin diğer ülkelere göre pahalı olduğunu farkındayım. Millet 8 Euro'ya 1000 Mbps internet alırken biz o paraya su alamıyoruz. Ama internet hızın Türkiye ortalamasına göre çok iyi. Aynı fiyata 5 Mbps alan da var 50 Mbps alan da...

Download hızım: 15 Mbps
Upload hızım: 1 Mbps
Paketim:?
Fiyatı: Ayda 74 TL
Taahhüt: 24 ay
Servis sağlayıcım: TTnetFirması

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 6
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 4

Upload hızı bana düşük geliyor.

Download hızım: Kullanıcıya bağlı gece olunca saniyede 1 megabyte indirdiyor.
Upload hızım: LoL'de 99 ping ile idare ediyoruz.
Paketim: Kaçakcılık.
Fiyatı: Ayda 0 TL
Taahhüt: Evden ne zaman taşınırsak.
Servis sağlayıcım: Ahmet Amca

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 10 ( Şikayet mi edeyim bir de? )
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 100

Download hızım: 10.02
Upload hızım: 0.68
Paketim: 35Mbit Özgür İletişim Paketi
Fiyatı: 88
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: TurkNet

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 1
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 8
Turknet yeni geçiş yaptım yaklaşık 3 haftadır TurkNet kullanıyorum çok pişmanım. En kısa sürede farklı bir servis sağlayıcı ile anlaşacağım. 35Mbps hız verdiklerini söylüyorlar ama sistemde bile 12Mbps gözüküyor. Ayrıca ilgilenen hiçkimse yok, müşteri hizmetleri yok, teknik destek çok yavaş (10 günde çözülüyormuş benim 8 gün oldu hala bir cevap yok). Çok pişmanım kimseye de önermiyorum.
Hocam merhaba Turknet teknik destek kısmına gelip paketimi vdsl hale getirmek istiyorum mesajını attığınızda paketinizde bir artış olacaktır başlarda ben de bu durumdan muzdariptim.

Download hızım: 27.91 Mbps
Upload hızım: 4.95 Mbps
Paketim: 35 Mbps Limitsiz Fiber İnternet
Fiyatı: Ayda 89,90 TL
Taahhüt: 24 Ay
Servis sağlayıcım: Türk Telekom

Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 7

Not: Son günlerde bu değerleri gerçek hayatta alamıyorum gibi. Testte Ping 7 çıkıyor sanki oyunda 200 ve video izlerken sık sık donma meydana geliyor.

Download hızım: 12.53 Mbps
Upload hızım: 0.57 Mbps
Paketim: Dijital 30 - 16 Mpbs İşyeri Paketi
Fiyatı: Ayda 70 TL
Taahhüt: 24 ay - 18.07.2020 Son.
Servis sağlayıcım: Vodafone Net

Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 1

6:00-18:00 saatleri arasında;
Download hızım: 25.05 Mbps
Upload hızım: 5.02 Mbps

18:00-6:00 saatleri arasında;
Download hızım: 97.68 Mbps
Upload hızım: 5.23 Mbps

Paketim: Turkcell uçuran fiber kampanyası.
Fiyatı: İlk 12 ay 99.90 TL sonraki 12 ay 109.90 TL (Ortalama 105 TL)
Taahhüt: 24 ay
Servis sağlayıcım: Turkcell Superonline

Kalite memnuniyetim: 10 üzerinden 10
Fiyat memnuniyetim: 10 üzerinden 10
Peki belirtilen saatlerde vaadedilen hızın ne kadarını alıyorsunuz? Bu bahsettiğiniz değerler sizin ölçtüğünüz değerler mi? Açıkçası fiyatına göre en uygunlardan biri gibi duruyor. Ben ev taşıyacağım. TürkNet 100Mbit kullanıyorum, bulunduğum yerde 90Mbit civarı Download, 7,3 Mbit civarı Upload değerleri alıyorum, ping 17-22 arası. Aslında TürkNet'ten memnunum ama taşınacağım yerde altyapı olup olmadığı bilgisini vermiyorlar, nakil talebi oluşturursanız öyle bakalım diyorlar. Saçmalık. Ben de alternatif arıyorum açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı