Anket: İnternet Hızı, Servis Sağlayıcı, Fiyat ve Memnuniyet Notu

Hocam ben sizin yerinizde olsam Turkcell'e yüz vermezdim.
Hocam ayrıca abim dediğime bakmayın kuzenim evlerimiz birbirine yakın olduğundan Wİ-Fİ Güçlendirici ile internete erişiyorum bunun da etkisi var.

Hocam çok iyiymiş. Önerir misiniz?
Almasan da olur. Ara sıra 20 Mbps oluyor download. Ayrıca hayatımda gördüğüm en kötü modemi getirdiler. Hem internet stabil değil hem de modem yan odaya bile gönderemiyor. İnternet varken 95 Mbps bile görüyorum ama çok fazla hakkını yememek lazım.

Dowland: 32 Mbps.
Upload: 5.73 Mbps.
Paketim: 35 Mbps.
Fiyati: 85 TL.
Taahhut: Yok.
Servis sağlayıcım: Turknet.

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden 7(Internet kesintileri oluyor)
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 9

Download hızım: 10 Mbps
Upload hızım: 0.6 Mbps
Paketim: 14MBPs Limitsiz
Fiyatı: Ayda 80 TL
Taahhüt: Yok herhalde
Servis sağlayıcım: Turkcell Firması

Kalite memnuniyetim: 10 Üzerinden -10
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 0

Her internet kelimesini görünce Turkcell'e sövüyorum. Neden mi? Geceleri internet 1 MBPs'ye düşüyor. Google bile açılmıyor. Sabahları saat başı internet kopuyor. Arayınca da "BiZdE Bri Sorn GözÜqMüyor ModeMi qontrOl EdiN" diyorlar. Haftada 20 kere arıyoruz, 3 tane modem değiştirdik, altyapıyı kontrol ettirdik hep aynı sonuç: Sorun yok. Yine sinirlendim, delireceğim en sonunda.

Superonline'a bulaşmayın. 5 yıllık müşterileriyiz, hep aynı sorun. Babam değiştirmemize de izin vermiyor. Bana yetiyor nasıl bir mantık ya.

Her internet kelimesini görünce Turkcell'e sövüyorum. Neden mi? Geceleri internet 1 Mbps'ye düşüyor. Google bile açılmıyor. Sabahları saat başı internet kopuyor. Arayınca da "BiZdE Bri Sorn GözÜqMüyor ModeMi qontrOl EdiN" diyorlar. Haftada 20 kere arıyoruz, 3 tane modem değiştirdik, altyapıyı kontrol ettirdik hep aynı sonuç: Sorun yok. Yine sinirlendim, delireceğim en sonunda.

5-6 sene Superonline kullandım, hem de neredeyse sıfır sıkıntıyla. 1-2 ay önce gün içinde benim etkin kullandığım saatlerde 1-2 kez kopmalar başladı, aradım önce size kurulan cümlenin aynısı kurdular tabii ki :D Sonra da günde 3e kadar kopmalar normal deyip beni delirttiler. 5 senedir 8Mbps verdikleri altyapıdan şu an 92Mbps alıyorum TurkNet'e geçtim :D Sözleşme bitiyorsa farklı firmalara göz gezdirin bence.

5-6 sene Superonline kullandım, hem de neredeyse sıfır sıkıntıyla. 1-2 ay önce gün içinde benim etkin kullandığım saatlerde 1-2 kez kopmalar başladı, aradım önce size kurulan cümlenin aynısı kurdular tabii ki :D Sonra da günde 3e kadar kopmalar normal deyip beni delirttiler. 5 senedir 8Mbps verdikleri altyapıdan şu an 92Mbps alıyorum TurkNet'e geçtim :D Sözleşme bitiyorsa farklı firmalara göz gezdirin bence.

Babam olmaz diyor. Kuzenim TurkNet'e geçti kurtuldu. Sorun yaşamayanda çok yaşayan da. Anlamadım gitti. Bu gidişle NetSpeed'e falan zorla geçeceğiz herhalde.

Download hızım: 11 Mbps
Upload hızım: 1 ile 1.30 Mbps arası
Paketim: Özgür İletişim Aktif
Fiyatı: Ayda 85 TL
Taahhüt: Yok
Servis sağlayıcım: Turknet

Kalite memnuniyetim: 8/10
Fiyat memnuniyetim: 10 Üzerinden 10

Memnun olmadığım tek konu hız. Sokağımızdaki bazı yerlerde vdsl hattı varken bizim bina eski olduğu için yapılmamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı