Annem tümöre yakalandı

Annem kötü huylu bir beyin tümörüne yakalandı. Beynine çok yakın ve ameliyat ile alamayacaklarını söylüyorlar. Sağlık alanında pek bir bilgim yoktur. Ameliyat ile alamıyorlarsa ne ile alacaklar? Annem dayanıklıdır kanseri daha önce 2 kere yendi. Annesiz büyüdük garibanın hayali bizimle yaşamak. Eğer atlatırsa yanına taşınacağız.

Eki Görüntüle 1069617
Öncelikle Allah acil şifalar versin dilerim. Dilerim her şey anneninizin sağlığı acısından iyi yönde işler. Peki nasıl bir yol izleyeceklerini belirtmediler mi?
Tek cümlede roman yazmış annen. Gerçekten de çok üzücü bir durum. Allah şifa versin. Elimizden gelebilecek tek şey dua.
Alınamıyorsa ilaçlar ile baskılanabilir, büyümesi engellenebilir belki. Bilgim yok tahminen.
Annenin psikolojisi çok önemli şu durumda. Onu mutlu tutmak için elinizden geleni yapın.
Kesinlikle öyle, sevdiğim bir yakınımın annesi kansere yakalanmıştı. kemoterapiler ilaçlar zorlu bir dönemdi şükürler olsun moral ne kadar önemli onu görmüş olduk. atlattı. dilerim anneniniz de atlatır kısa zamanda @Forse

Sizi üzmek istemem ama kötü huylu tümörler alınamaz sonu her zaman kötüdür. Her şeye hazırlıklı olun ve onu üzmeyin.
Yine de böyle bir olumsuz yorum yazmasaydınız daha iyi olabilirdi...

Teğmen olup bitirdim askerliği. Kenarda birikmiş, geleceğim için borsa, Bitcoin piyasası, maaş, part time iş ile kenarda biriktirdiğim para ile borcunu bitireceğim. Sonra kalanıyla ev tutacağım. Doktora götüreceğim eğer hiç umut yoksa hayatını güzel yaşaması için elimden geleceğini yapacağım. Tanrıya inanmadığım için de diğer dünyaya inanmıyorum. Doğru düzgün hayat yaşayamadı diye üzülüyorum. Hayatını ibadet ve umut ile geçirdi. Her düştüğü zaman bir hayır vardır dedi. Cidden bu vahşeti görünce Tanrı'ya olan umutlarım giderek azalıyor. Küçükken köyde kardeşleri tarafından çok dışlanmış, İstanbul'a gelmiş babam ile evlenmiş. Babaannem ve dedem çok eziyet çektirmiş o zamanlar fakirlikler, babamın askerlik durumlarından dolayı annem evde tek kalmış ve babaannem, halam kapıları yumruklamışlar. Ben hep diyordum 25-30 yaşlarına geldiğim zaman bakarım diye sana çıkan şeye bak. Trajikomik.
Gün ola hayrola, lütfen inancınızı kaybetmeyin. bu dediklerinizi dilerim gerçekleştirirsiniz.
Gerçekten çok geçmiş olsun. Kendi annemde de vakti zamanında sağlık sorunları yaşanmıştı ve atlatılmıştı. En iyi dileklerim sizinledir.
Size de geçmiş olsun. Sizin annenizin neyi vardı? Şükür atlatmışsınız.
 
Ne diyeceğimi bilemedim... Yutkunamadım ama en azından kendi adıma söylemesi kolay gibi dursa da dirayetli olmak ona güç vermek gerek. Umarım bir kez daha atlatır ve önünde sağlıklı güzel bir ömür olur sizinle beraber. Geçmiş olsun...
 
Öncelikle Allah acil şifalar versin dilerim. Dilerim her şey anneninizin sağlığı acısından iyi yönde işler. Peki nasıl bir yol izleyeceklerini belirtmediler mi?
Bilmiyorum hocam. Ne sorarsam sorayım yarım yamalak cevap veriyor. Biraz anlamadığı için galiba. Yarın doktora götüreceğim yapılabilecek tüm testleri yaptıracağım. Oradan kesin bir cevap çıkar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı