Annem tümöre yakalandı

Çok geçmiş olsun, sizin kadar yakınımdan hissetmesem de aynı acıyı ben de hissediyorum, umarım anneniz en kısa sürede sağlığına kavuşur, onu güldürmeye çalışın.
 
Annem kötü huylu bir beyin tümörüne yakalandı. Beynine çok yakın ve ameliyat ile alamayacaklarını söylüyorlar. Sağlık alanında pek bir bilgim yoktur. Ameliyat ile alamıyorlarsa ne ile alacaklar? Annem dayanıklıdır kanseri daha önce 2 kere yendi. Annesiz büyüdük garibanın hayali bizimle yaşamak. Eğer atlatırsa yanına taşınacağız.

Eki Görüntüle 1069617
Çok ama çok geçmiş olsun öncelikle, maalesef opere edilemeyen tümörler var, bunlar hayatımızın bir gerçeği. Palyatif bakım ve bildiğim kadarıyla semptomların ilerlemesini geciktirici çeşitli imkânlar sunulabilmekte bu tür hastalara -doktor değilim ancak aile ve çevremde sağlık sektöründen tanıdıklarım var- ve bu sayede 7-10 yıla kadar ekstra olarak yaşama şansları mevcut olabilmekte. Değerlendirmenizi önermekteyim, annenizle olabildiğince uzun zaman geçirmeye ve onu olabildiğince fazla mutlu etmeye çalışın. Moralinin düşmesine müsaade etmeyin, düştüğünde ise toplamaya çalışın. Sizin ve aileniz adına sağlıklı günler dilerim.
 

Geri
Yukarı