Anneme sigarayı nasıl bıraktırırım?

Makaleler
24
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
İ5 11400F
16 GB 3200 MHZ RAM
Meslek
Öğrenci
Hey selam, ben Mert. Annemin gerçek son dönemde çok fazla sigara içtiğini fark ettim uyarıyorum uyarıyorum hap alalım diyorum yok dinlemiyor bir taktik verin sıkıldım artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sigara içmesine engel olacak şeylerle meşgul edin. Beraber vakit geçirebileceğiniz şeyler yapın, bu sayede daha rahat gözlemleyebilirsiniz.

İsteyerek içmiyor sonuçta, sigara içmesinin ardında bir sebep olabilir buna odaklanmalısın. Bırak deyince bırakılacak bir şey değil sigara hatta her bırak dediğinde gidip bir sigara yakıyor bile olabilir.

4 senedir uyarıyorum belki de daha fazla zevkine içiyor.
Kabul etmiyor ki elinde telefon sürekli oyun oynuyor.

Dedem akciğer kanserinden vefat edeli (daha 55-56 yaşlarındaydı) 1 ay oldu veya olmadı. Şu an anneannemde tek kalmaya alışması için yatıyorum. Eğer annene sigarayı bıraktıramazsan, babanın yanında tek kalmaya alışabilsin diye sen de yatarsın. Nasıl bırakabilir peki? Öncelikle sen sigarayı bıraktıramıyorsan, bir uzmana götürmeye ikna etmelisin. Size en yakın sigara bırakma polikliniğini öğrenmek için Alo 171'i kullanabilirsiniz. Cidden diyorum, vazgeçmeyin! Sonu kötü bitiyor.

Eğer aklında bırakma isteği yoksa yapacak bir şey yok. Kendi dışında kimse ona sigarayı bıraktıramaz.

Kesinlikle katılıyorum. Nasıl bir tepki verir bilmiyorum ama güzel bir dille sigara içmeye devam ederse erken yaşta ölüceğine değinin, bunun sizin üzerinizdeki kötü etkilerini anlatın. Eleştirel bir dil yerine, demagoji yaparak kendinizi ifade edin. Eğer hala bir gelişme söz konusu değilse yapacak bir şey yok arkadaşında dediği gibi kendi kafasında bitirebileceği bir olgu bu zaten.

Sigara bırakma hatları hala çalışıyor mu bilmiyorum fakat annen ile aramayı deneyebilirsiniz.

Böyle güzel bir hizmetleri varmış. Link.
1612220586101.png

Dedem akciğer kanserinden vefat edeli (daha 55-56 yaşlarındaydı) 1 ay oldu veya olmadı. Şu an anneannemde tek kalmaya alışması için yatıyorum. Eğer annene sigarayı bıraktıramazsan, babanın yanında tek kalmaya alışabilsin diye sen de yatarsın. Nasıl bırakabilir peki? Öncelikle sen sigarayı bıraktıramıyorsan, bir uzmana götürmeye ikna etmelisin. Size en yakın sigara bırakma polikliniğini öğrenmek için alo 171'i kullanabilirsiniz. Cidden diyorum, vazgeçmeyin! Sonu kötü bitiyor.

Allah' rahmet eylesin bro Kabul etmiyor emin ol çok uğraştım.

Kesinlikle katılıyorum. Nasıl bir tepki verir bilmiyorum ama güzel bir dille sigara içmeye devam ederse erken yaşta ölüceğine değinin, bunun sizin üzerinizdeki kötü etkilerini anlatın. Eleştirel bir dil yerine, demagoji yaparak kendinizi ifade edin. Eğer hala bir gelişme söz konusu değilse yapacak bir şey yok arkadaşında dediği gibi kendi kafasında bitirebileceği bir olgu bu zaten.

Anlatamıyorum ki ben içsem kıyameti kopartır.

Dedem akciğer kanserinden vefat edeli (daha 55-56 yaşlarındaydı) 1 ay oldu veya olmadı. Şu an anneannemde tek kalmaya alışması için yatıyorum. Eğer annene sigarayı bıraktıramazsan, babanın yanında tek kalmaya alışabilsin diye sen de yatarsın. Nasıl bırakabilir peki? Öncelikle sen sigarayı bıraktıramıyorsan, bir uzmana götürmeye ikna etmelisin. Size en yakın sigara bırakma polikliniğini öğrenmek için alo 171'i kullanabilirsiniz. Cidden diyorum, vazgeçmeyin! Sonu kötü bitiyor.

Vay be, aynı şeyleri kendim için düşünüyorum hep erken yaşta öleceğim diye ama içimden bırakmakta gelmiyor açıkçası. Fazla yaşasam ne göreceğim ki, abartı olsun diye söylemiyorum şu hayatta beni ben olduğum için seven, elle tutulur insan yok. Dedeniz üstünden bir örnek verince kötü oldum. Başınız sağ olsun.
Sigara bırakma hatları hala çalışıyor mu bilmiyorum fakat annen ile aramayı deneyebilirsiniz.

Böyle güzel bir hizmetleri varmış.
Eki Görüntüle 862264

Yanlış hatırlamıyorsam eğer 5.000 TL gibi bir ücreti var. Çoğu insan bu yüzden yanaşmıyor bu işe diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı