Annemin bilgisayarını kırdım

Çok dert etme sadece yumruk dışında kırdığını söyleyebilirsin. Kızması muhtemel ama aynısı senin başına gelse sende onlara kızardın. O yüzden onların kızmasına hak ver ve pişmanlığınla kabul et durumu. Onun dışında kaç yaşındasın bilmiyorum ama harçlığınla ufak bir hediye falan al daha sonra gönlünü al.

Annene durumu anlat duygularını kontrol edemiyorsan destek almanda fayda var ailene olanı olduğu gibi anlat psikoloğa gitmenin faydası dokunabilir. Çoğu aile böyle bir durumda çocuğa daha fazla yüklenir bu davranışının altında yatan sebepler olabilir kendini mümkün olduğunca iyi ifade etmeye çalış yalan söyleme.

Bilgisayar parçasını kırdım ne yapmalıyım?
- Psikolağa git!

Neyse konuya dönersek;
@19atakan05 Annene durumu düzgünce anlat, sonuçta eninde sonunda öğrenecek. Bende bilgisayar klavyesine kahve dökmüştüm kendime ait olanın babama söylemedim 1 ay öyle idare ettim. Daha sonra düşündüm ki ben neden söylemiyorum. Söylediğimde ise "bir şey olmaz, hallederiz. Canına zarar gelmesin yeter ki" dedi. O andan sonra 1 ay ben ne kerizlik etmişim dedim kendime.

Çok dert etme sadece yumruk dışında kırdığını söyleyebilirsin. Kızması muhtemel ama aynısı senin başına gelse sende onlara kızardın. O yüzden onların kızmasına hak ver ve pişmanlığınla kabul et durumu. Onun dışında kaç yaşındasın bilmiyorum ama harçlığınla ufak bir hediye falan al daha sonra gönlünü al.
Yumruk dışında kırdığım söyleyemem çünkü telefonda söyledim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı