Anüs kıllarını kesmek kıl dönmesine yol açar mı?

Babandan niye utanıyorsun ki? Bu tarz dertlerini söylemen gereken kişi tam olarak baban. Evet, belki ilk başta makara yapabilir ama sana yardımcı olacaktır. Permatik dediğimiz jiletler bir zamandan sonra işe yaramazlar ama kaliteli jiletler ile güzel alırsınız. Yine de kaşıntı yapar ve daha hızlı çıkar.

Sormanız durumunu göz önüne alarak diyorum ki : Evet, jiletle alıyorum.
Hocam ailemi seviyorum fakat yakın değilim o yüzden söylememem. Kendi yollarımca öğrenmeye çalışıyorum.
 
Eğer ciddi derecede sizi rahatsız edecek şekilde fazla varsa başlıkları olan bir traş makinesiyle üzerinden geçebilirsiniz. Böylece kısaltmış olursunuz. Başlığı olduğu içinde herhangi bir zarar verme veya tahriş etme gibi bir durum olmaz.

Yani rahatsız olmayacağınız bir boyuta getirmekte bir sakınca olacağını zannetmiyorum. Bir çok kişi vücudunda farklı yerlerindeki kıllardan rahatsız olabilir. Bunu yaşayan çok kişi vardır mutlaka.
 
Babaya veya abiye gerek yok arkadaşlar. Alın bir alet ayna karşısında rahatlıkla yapabilirsiniz. Ama tabi uygun boyutta ve uygun konumda bir ayna olması gerekiyor. Başkasından bunu istemekten ben de çekinirim. Asla isteyemem özetle. Ayrıca kendi işimi kendim görmek isterim. Sürekli başkasından yardım alınacak bir durum değil bana göre.
 
Son düzenleme:
Jiletle almıyorum, makasla kendimce kısa olacak şekilde kesiyorum. Evet iğrenç biraz ama kıl dönmesi olmaktan iyidir. Penisimin kıllarını jiletle alıyorum ama, testis dahil.

Makasla kısaltınca otururken veya hareket ederken batma kaşıntı vs olmuyor mu ben birdefa biyerimi makasla almıştım aşırı şekilde batıyordu ve kaşınıyordu.
 
Makasla kısaltınca otururken veya hareket ederken batma kaşıntı vs olmuyor mu ben birdefa biyerimi makasla almıştım aşırı şekilde batıyordu ve kaşınıyordu.
Hayır olmuyor. İlk çıktığında nasıl alacağımı bilmiyordum ve bu yüzden makasla alıyordum ben. Hatta bacağımın üst tarafında penise yakın bölgelerde çıkan bacak kıllarını bile alıyordum. Fakat dikkatli olun ben bacağımı alırken yanlışlıkla etimi de koparmıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı