Nereden almıştınız? Ben Amazon'dan satın almıştım.Ne yazık ki ölü piksel çıktı, monitörü iade ettim![]()
Nereden almıştınız? Ben Amazon'dan satın almıştım.Ne yazık ki ölü piksel çıktı, monitörü iade ettim![]()
Ben de Amazon'dan satın aldım. Artık pes ettim almayacağım monitör falan![]()
Hocam battle bronz iyimiydi incehesaptan dolayı bir sıkıntı çıktımı çok eleştri var?ben 24" in siparişini verdim de siz memnun musunuz monitörden? bi sıkıntısı var mı?
Bir sıkıntı çıktımı ince hesaptan kaynaklı? Çok kötü deniyorhocam geldiğinde hoparlörünü deneyip müziklerde videolarda falan nasıl cızırtı var mı ses temizmi cevaplayabilirmisiniz bende alıcam da battle bronze sistemi ben de aldım monitör iade etme işlemi başlattım parası gelince başlıktaki monitörü alıcam
bunu yaptığında beni etiketlermisin bildirim gelmesi için sanırım bu sitede o şekilde bildirim geliyordu ya da alıntılamayla hangi şekilde bildirim geliyorsa o zil kısmına
ben webtekno battle bronze sistemini alırken aoc 24g2u modeli monitör kısmında yoktu keşke olsaydı 100tl daha ucuz sistemle alınca sordum ben sistemi
ben webtekno battle bronze sistemini alırken aoc 24g2u modeli monitör kısmında yoktu keşke olsaydı 100tl daha ucuz sistemle alınca sordum ben sistemi alırken yoktu 100tl indirimli alabilirmiyim diye hayır tekli alımlarda olmuyor dediler üzdü bir de ekran kartım rtx 2060 seninde öyle aynı sistemi aldığımızdan dolayı nvidia kartla freesync çalışıyor mu ve bu konuda üstte Monitörde freesync var ayrıca kullananlar g-sync'in de sorunsuz çalıştığını söylüyorlar. yazmışsın da bu monitörü freesyncle mi gsync le mi kullanmak daha iyi oluyor gsync direk oriijnal destekli olmadığı için soruyorum kesin bilgin varsa söylersen sevinirim yoksa araştırıcam nasıl bulurum bilmiyorum geçen buna benzer bir şekilde arama yaptım bir kaynak bulamadım
bence sıkıntısı yok ekrana dokunduğunda izde kalmıyor parmak izi gibi 144hz akıyor her oyunda şu videoda sorunum varda technoya attım bende sorunumu mönitörü burdan görebilirsin hocam
IPS panellerde Işık sizma kaçılmaz. Çogu markada var LG 24 GN 600 aldım geçen hafta isik sizma ve yandan bakinca panelde sararma vardi iade ettim.monitör güzel de şu ışık sızması olayı canımı sıktı biraz. iade etsem servis süreci falan baya beklemek zorunda kalacağım. sadece sağ alt tarafında var biraz
@a manly man Katılmıyorum, üst seviye bir IPS panel aldığınızda ışık sızması neredeyse imkansız. Üst seviye monitörler ciddi kontrollerden geçiyor. 1.500TL ile 50.000TL arasındaki bir ürün gamından en altlarda olanını inceleyip de bir yorum yapmak mantıksız. Klasmanında alt seviyede bulunan her ürün gibi, ucuz IPS monitörler de kendi klasmanın eksilerini yoğun bir şekilde içerecektir.
@a manly man katılmıyorum, üst seviye bir IPS panel aldığınızda ışık sızması neredeyse imkansız. Üst seviye monitörler ciddi kontrollerden geçiyor. 1.500TL ile 50.000TL arasındaki bir ürün gamından en altlarda olanını inceleyip de bir yorum yapmak mantıksız. Klasmanında alt seviyede bulunan her ürün gibi, ucuz IPS monitörler de kendi klasmanın eksilerini yoğun bir şekilde içerecektir.
Ben 24G2U aldım, 2 gündür kullanıyorum. Bir sorun yok yani. Mavi renkte sol aşağıda ufak bir ölü pixeli var yalnızca. O da fark edilmiyor bile, sadece mavi renkte.
Gayet memnunum.
Haklısınız. Üst fiyatlarda da ışık sızması olan monitörler var. Ama dediğiniz gibi genelleme yapmak yanlış, her IPS monitörde ışık sızması olacak diye bir şey yok.Genelleme yapmak çok yanlış bu konuda.
Ben 27 incini aldım bence erik gibi monitör.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.