AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

• Konuyu başlatan U.Altun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 573
  • Görüntüleme 125.965
ben 24" in siparişini verdim de siz memnun musunuz monitörden? bi sıkıntısı var mı?
Hocam battle bronz iyimiydi incehesaptan dolayı bir sıkıntı çıktımı çok eleştri var?
hocam geldiğinde hoparlörünü deneyip müziklerde videolarda falan nasıl cızırtı var mı ses temizmi cevaplayabilirmisiniz bende alıcam da battle bronze sistemi ben de aldım monitör iade etme işlemi başlattım parası gelince başlıktaki monitörü alıcam

bunu yaptığında beni etiketlermisin bildirim gelmesi için sanırım bu sitede o şekilde bildirim geliyordu ya da alıntılamayla hangi şekilde bildirim geliyorsa o zil kısmına
ben webtekno battle bronze sistemini alırken aoc 24g2u modeli monitör kısmında yoktu keşke olsaydı 100tl daha ucuz sistemle alınca sordum ben sistemi

ben webtekno battle bronze sistemini alırken aoc 24g2u modeli monitör kısmında yoktu keşke olsaydı 100tl daha ucuz sistemle alınca sordum ben sistemi alırken yoktu 100tl indirimli alabilirmiyim diye hayır tekli alımlarda olmuyor dediler üzdü bir de ekran kartım rtx 2060 seninde öyle aynı sistemi aldığımızdan dolayı nvidia kartla freesync çalışıyor mu ve bu konuda üstte Monitörde freesync var ayrıca kullananlar g-sync'in de sorunsuz çalıştığını söylüyorlar. yazmışsın da bu monitörü freesyncle mi gsync le mi kullanmak daha iyi oluyor gsync direk oriijnal destekli olmadığı için soruyorum kesin bilgin varsa söylersen sevinirim yoksa araştırıcam nasıl bulurum bilmiyorum geçen buna benzer bir şekilde arama yaptım bir kaynak bulamadım
Bir sıkıntı çıktımı ince hesaptan kaynaklı? Çok kötü deniyor

Son düzenleme:
bence sıkıntısı yok ekrana dokunduğunda izde kalmıyor parmak izi gibi 144hz akıyor her oyunda şu videoda sorunum varda technoya attım bende sorunumu mönitörü burdan görebilirsin hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunu gerçekten ortaya koymuşsun 😄👍 bu sorun kıvrandîrır
monitör güzel de şu ışık sızması olayı canımı sıktı biraz. iade etsem servis süreci falan baya beklemek zorunda kalacağım. sadece sağ alt tarafında var biraz
IPS panellerde Işık sizma kaçılmaz. Çogu markada var LG 24 GN 600 aldım geçen hafta isik sizma ve yandan bakinca panelde sararma vardi iade ettim.

Son düzenleme:
@a manly man Katılmıyorum, üst seviye bir IPS panel aldığınızda ışık sızması neredeyse imkansız. Üst seviye monitörler ciddi kontrollerden geçiyor. 1.500TL ile 50.000TL arasındaki bir ürün gamından en altlarda olanını inceleyip de bir yorum yapmak mantıksız. Klasmanında alt seviyede bulunan her ürün gibi, ucuz IPS monitörler de kendi klasmanın eksilerini yoğun bir şekilde içerecektir.

@a manly man Katılmıyorum, üst seviye bir IPS panel aldığınızda ışık sızması neredeyse imkansız. Üst seviye monitörler ciddi kontrollerden geçiyor. 1.500TL ile 50.000TL arasındaki bir ürün gamından en altlarda olanını inceleyip de bir yorum yapmak mantıksız. Klasmanında alt seviyede bulunan her ürün gibi, ucuz IPS monitörler de kendi klasmanın eksilerini yoğun bir şekilde içerecektir.

Yanlış bilgi. Rtings'de incelersen siyah sahne performansı 10 üzerinden 3 ve 4.5 alan çok fazla pahalı IPS monitör var. LG 27GN950-B Review

LG 27GN960-B isimli monitör 4k 160 Hz IPS monitör siyah sahne performansı 10 üzeriden 2.3 puan almış. Genelleme yapmak çok yanlış bu konuda.

@a manly man katılmıyorum, üst seviye bir IPS panel aldığınızda ışık sızması neredeyse imkansız. Üst seviye monitörler ciddi kontrollerden geçiyor. 1.500TL ile 50.000TL arasındaki bir ürün gamından en altlarda olanını inceleyip de bir yorum yapmak mantıksız. Klasmanında alt seviyede bulunan her ürün gibi, ucuz IPS monitörler de kendi klasmanın eksilerini yoğun bir şekilde içerecektir.

Tamam kardeş buyur bir araba parasina 5O bine monitör al o zaman. IPS panel yapisi geregi öyle. Uretici firmalarin köşeye sıkışınca yaptiği itiraflari okumadiniz arastirmadiniz için. Yapın savunmayi. Boşa sallamiyoruz. IPS her zaman tercihimdir haaa ama yapisi gereği bu malın úretimi böyle. Yapisi geregi niye öyle araştir oku. 50bine al o zaman evde kullan bakalim 4duvar arasinda.

Ben 24G2U aldım, 2 gündür kullanıyorum. Bir sorun yok yani. Mavi renkte sol aşağıda ufak bir ölü pixeli var yalnızca. O da fark edilmiyor bile, sadece mavi renkte.
Gayet memnunum.

Ya bu makineda bu kacinci oldu ölú piksel sorunu okudum. Anladigim sorun kronik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelleme yapmak çok yanlış bu konuda.
Haklısınız. Üst fiyatlarda da ışık sızması olan monitörler var. Ama dediğiniz gibi genelleme yapmak yanlış, her IPS monitörde ışık sızması olacak diye bir şey yok.

@a manly man 5.000 TL verecek adam da vardır, 50.000 TL verecek adam da. Bu sizi hiç ilgilendirmez; ha ihtiyaç, ha zevk meselesi. Şu kafadan çıkın artık, parası olan alır. Size ne? Üst segment bir Mercedes alan adama nasıl laf etmiyorsan üst segment bir monitör alan adama da laf etmeyeceksin. IPS panellerin üretim maliyetleri diğer seçeneklere göre çok daha yüksek. Gidip de 30.000 TL'ye eski, hurda bir Mercedes alıp "Mercedes kötü, onu almayın." demek gibi sizin yaptığınız. Gidip en ucuzunu denerseniz tabiiki de kalitesiz olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı