Ben çok memnunum. 1.5 haftadır kullanıyorum. En ufak bir şikayetim yok. TN monitörden geçtim. Bir daha kimse bana TN monitör aldıramaz.Simdi memnunmusunuz tavsiye ediyormusunuz ?
Bende sipariş vereceğim
Ben çok memnunum. 1.5 haftadır kullanıyorum. En ufak bir şikayetim yok. TN monitörden geçtim. Bir daha kimse bana TN monitör aldıramaz.Simdi memnunmusunuz tavsiye ediyormusunuz ?
Bende sipariş vereceğim
Çok memnunum TN panel pişmanlıktır o kadar.Simdi memnunmusunuz tavsiye ediyormusunuz ?
Bende sipariş vereceğim
Çok memnunum TN panel pişmanlıktır o kadar.
İyiki TN panel almamışım gerçekten güzel monitör ips için ön yargılı olmuşum bu model beni gayet memnun etti.Normalde Asus VG248QG almaya gittim bu konuyu görünce İtopya'dan AOC 24G2U aldım daha denemedim bakalım inş. Memnun kalırım
Normalde Asus VG248QG almaya gittim bu konuyu görünce İtopya'dan AOC 24G2U aldım daha denemedim bakalım inş. Memnun kalırım
İyiki TN panel almamışım gerçekten güzel monitör ips için ön yargılı olmuşum bu model beni gayet memnun etti.
Kutu içerigi hdmi,dp ve güç kablosu
IPS monitör için çok önyargılıydım ve birisi 24G2U'yu kullanıp iade edip çok kötü yorumlar yapmıştı. Tam bir F/P hatta fiyatına göre çok üst düzey bir performans kaçırmadan direk yapışın bu monitöre hoparlörü bile bu fiyat için çok güzel ve yeterli düzeyde tatmin edici arka kısmındaki girişler olsun pivot olması, oynar başlığı olması, yukarı aşağı ayar yapılabilmesi hepsi çok güzel IPS'ten sonra TN panele bakınca siyah beyaz ekrana bakıyorum sandım kesinlikle kafasında monitör alma fikri olanlar 24G2U'dan şaşmasınlar.
Siyahlar renkler sorunlu demişlerdi, sorunlu mu? @Drwenski
Hayır herhangi bir sorunu bulunmuyor dediğim gibi monitör bu fiyat için eksiksiz ve çok güzel.Siyahlar renkler sorunlu demişlerdi, sorunlu mu? @Drwenski
Performansı görüntüsü nasıl alınır mı ?dostum battle bronze kasa ile beraber siparişini verdim bekliyorum gelmesini sitede hala ürünler paketleniyor olarak görünüyor.
Monitörü gelen var mı?
sende usb girişleri çalışıyor mu ? bende çalışmıyor da ? denedin mi hiç?Ben çok memnunum. 1.5 haftadır kullanıyorum. En ufak bir şikayetim yok. TN monitörden geçtim. Bir daha kimse bana TN monitör aldıramaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.