AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

• Konuyu başlatan U.Altun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 573
  • Görüntüleme 126.139
İtopyadan hala cevap yok ... değişim için yolladım 20 günden daha fazla bi süre oldu. Stok bekleyeceksiniz dediler ve stok durumu güncellendi. Ama ürün hakkında en ufak bilgi vermiyorlar arıyorum hattı düşüremiyorum mail atıyorum cevap vermiyorlar.

Güncel yorum yapayım ben de:​
İtopya indiriminde ilk alanlardanım. 2 adet ölü piksel çıkmıştı ve ışık sızması yoktu böyle geldi bana. Fakat ben monitörü beğendiğim için ve bu fiyata başka bulmayacağım için iade vermedim. Versem ağaç edecek beni biliyorum. Ölü pikselleri de kullanımda görmek imkansız zaten takıntım da yok. Tabi ilerde panel değişimine yollayacağım büyük ihtimal garanti haklarım saklı, yani 3 yıl.​
Oyunlarda filmlerde vs. diğer arkadaşların da söylediği gibi can sıkacak bir durumu yok monitörün. Fakat ölü piksel veya ışık sızması benim canımı sıkar ben takarım diyorsanız bu modelde o risk yüksek bilginiz olsun.​
Işığı çok yüksek dendi evet doğru biraz fazla ama ayarlardan düzeltilebilir.​

İtopya indiriminde ilk alanlardanım. 2 adet ölü piksel çıkmıştı ve ışık sızması yoktu böyle geldi bana. Fakat ben monitörü beğendiğim için ve bu fiyata başka bulmayacağım için iade vermedim. Versem ağaç edecek beni biliyorum. Ölü pikselleri de kullanımda görmek imkansız zaten takıntım da yok. Tabi ilerde panel değişimine yollayacağım büyük ihtimal garanti haklarım saklı, yani 3 yıl.​

Oyunlarda filmlerde vs. diğer arkadaşların da söylediği gibi can sıkacak bir durumu yok monitörün. Fakat ölü piksel veya ışık sızması benim canımı sıkar ben takarım diyorsanız bu modelde o risk yüksek bilginiz olsun.​

Aktif kullanımdan sonra birden beyaz sayfalı bir siteye girince parlaklık oha dedirtiyor değil mi :D Ne kadar kısabildiniz? Ben ayarlayamadım bir türlü ofis moduna falan alıp takılıyorum forumlarda

Ben takıntılı olduğum için yollamıştım. 1 ay oldu işte :) bugun mailime cevap verebildiler artık sürekli mail attığım için. Perşembeye kadar gönderecez dediler(umarım öyledir). İnşallah bundada sorunlar çıkmaz.

Aktif kullanımdan sonra birden beyaz sayfalı bir siteye girince parlaklık oha dedirtiyor değil mi :D Ne kadar kısabildiniz? Ben ayarlayamadım bir türlü ofis moduna falan alıp takılıyorum forumlarda

Ben monitörün geldiği gün kullandım(1 ay önce) yani toplamda 1 gün kullandım bunun içerisine gündüz ve gece de giriyor. ( Sonrada değişime yolladım.)

1 Gün kullanım içerisinde gözüme ağrı yaptı. Parlaklığı çok fazla. Ayarları çok kurcaladım mavi ışığı kıstım falan fakat işe yaramıyor.
Alışkın olmadığımdandır belki dedim , 1 hafta kullandıktan sonra belki gözlerimde ağrı olmaz dedim. Parlaklıklığıyla uğraştım çok güzel bi derecede gözlerimi yormayacak ayarı bulamadım , yapamadım. Oyuncu gözlüğü almayı düşünüyorum 80-100 tl lik bi nebze işe yarar belki. Sürekli gece modunda kullandım ama yinede yetmedi. Şuan ki kullandığım monitör philips 220vw panelinin ne olduğunu bile bilmiyorum ama bozuk , her yeri dikey dikey çizgi fakat parlaklığı çok iyi.Gözümü yormuyor tüm günümü pc de geçirmeme rağmen. Belkide 24g2u ya alışmadığım içindir.

@Ascaar inşallah düşer 1 ay bekledim düşmedi :D
@Kirve hocam 24 saat beyaz sayfalı sitelerde mi dolaşıyorsun? :D Facebook, Technopat hariç hiç bir sıkıntı çekmiyorum. Beyaz ekran bi buralarda var.
Film izlerken oyun oynarken problem yok parlaklıkta şahsen.
Ama dediğin gibi 1 haftaya göz alışır sorun yaşatmaz.
Parlaklığını her türlü çözemiyoruz ama beyaz sayfalarda evet. Tek çözüm ofis modu okuma modu falan filan. Allahtan masaüstü programı varda kolayca oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı