AOC 24G2U alınır mı?

Tamamen kafam karıştı. Şöyle söyleyeyim mükemmel bir bilgiye sahip değilim bu konuda, oyun için alıyorum, bana problem yaratmayacak 1 ms 144 hz monitör arıyorum. Bir kaç farklı monitör önerildi ama aralarında ben fark göremiyorum lütfen önerenler artılarını ve eksilerini yazarlarsa memnun olurum.
Önerdiğim modeli al. Asla pişman olmazın.
 
Önerdiğin modelde FreeSync veya G-Sync yok videosunu izledim. Farklı bir teknoloji kullanmış BenQ. Bu iki teknolojinin olmaması bana ne kaybettirir ?
Oyun için benq gerisi hikaye. Dediğimi bir kafeye veya mazağayı gidip deneyimlediğinde anlayacaksın. Mutlaka benq monitör al.
Oyun için benq gerisi hikaye. Dediğimi bir kafeye veya mazağayı gidip deneyimlediğinde anlayacaksın. Mutlaka benq monitör al.
FreeSync var ayrıca, G-Sync kullanan monitör fiyatları çok yüksek diye biliyorum. FreeSync yeter.
 
Herkese tekrardan merhaba. Aldığım monitörde ölü piksel çıktı değişime gönderdim fakat stokta olmadığı için para iadesi yapıldı. Amazondan almıştım çok hızlı şekilde kabul ettiler monitörü para iadesi de bir o kadar hızlı oldu. Aldığımda fiyatı 2300 liraydı. Şuan biraz pahallı en ucuz n11 de 2400 oradan da almak istemiyorum. Açıkçası ölü pikselden sonra biraz soğudum monitörden. Önerilerinize tekrardan açığım.
 

Geri
Yukarı