AOC 24G2U vs ASUS VG24VQ vs Viewsonic XG2405

Baran murat

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sizce hangisi? Fiyat farkına bakmayın, indirimlerle aynı fiyata düşüyorlar.

Düzenleme: Seçeneklere XG2405 de ekledim

Son düzenleme:
Ben ASUS tercih etmek durumunda kaldım AOC ve ASUS olan modellerden birini alabilirsin ikisinde de pişman olacağını sanmam arkadaşlarımdan da kullananlar var hepsi memnun ben IPS'i çok yavaş buluyorum şahsen fakat IPS sevende var yani Total'de çok büyük farkları yok ani bir kararla al yoksa çok arada kalırsın.

Ben ASUS tercih etmek durumunda kaldım AOC ve ASUS olan modellerden birini alabilirsin ikisinde de pişman olacağını sanmam arkadaşlarımdan da kullananlar var hepsi memnun ben IPS'i çok yavaş buluyorum şahsen fakat IPS sevende var yani Total'de çok büyük farkları yok ani bir kararla al yoksa çok arada kalırsın.
İps yavaş derken nasıl yani anlamadım
Ve ayrıca İtopya'dan alacağım 1 tane olsa da ölü pixel çıksa değişim yaparlar değil mi?

Son düzenleme:
Titreşim engelleme yok diye duydum ama yokmu?
Titreşim engelleme yok galiba. O yüzden belki XG2405 bakabilirsin aynı paneli kullanıyorlar titreşim olayını bilmiyorum ama.

Nasıl yavaş şaka mısın
AOC Tipik olarak 3.76ms alıyor.
Asus Tipik olarak 7-8ms alıyor.
Viewsonic 5-6ms alıyor.

Hepsinde 1ms olarak yazdığına bakma ELMB özelliği ile 1ms alırsın. Tipik GtG normal çalışma tepkileri bunlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
gerçek ms değerleri böyleyse böyle olur mu?

IPS yavaş derken nasıl yani anlamadım.
Ve ayrıca İtopya'dan alacağım 1 tane olsa da ölü pixel çıksa değißim yaparlar değil mi?

Hafif bir yavaşlık hissettiriyor, muhtemelen değişim yaparlar fakat arkadaşım Trendyol'dan AOC C27G1 aldığında ölü pixel çıktı fakat 5 ölü pixel altına değişim yapmadıklarını belirttiler tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ASUS'ta çıkma olasılığı sanırım daha düşük.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı