AOC AG241QG Agon 24" Alınır mı?

Aralarından AOC olan azıcık daha iyi görüntü anlamında. İkisini yan yana getirseniz fark etmezsiniz o kadar az fark var. TN panellerin çoğu hemen hemen bu fiyat seviyesinde aynılar. TN yani çok bir şey beklemeyin. Asıl olay G-Sync.

Şimdi Dell 24" ile AOC arasında neredeyse 1000 TL fark var ve kesinlikle 1000 TL fazladan vermeye değmez. Hatta 300-400 TL bile değmez öyle diyeyim. Ha şöyle ironik bir durum da var: bir kaç gün öncesine kadar Dell 24", AOC ile yakın fiyattaydı. Yani şu an AOC alırsanız, bir kaç gün önce Dell almış olacaktınız gibi.

Bu fiyatta bulmuşken Dell kaçmaz ama sorunlar çözülmüş müdür bilmiyorum. Can yakıcı sorular bunlar... Güveniyorsanız Dell, güvenmiyorsanız AOC. 1000 TL gibi bir fark var bunu da göz önünde bulundurun ve değmeyeceğini söyledim zaten. Ancak güven duygusu başka bir şey. O duygu 1000 TL falan dinlemiyor.:penguen:
 
MSI Optix MAG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync Fiyatı

Bu modeli öneririm. Aynısını bir arkadaşım kullanıyor. TN panelden VA panele, yani bu modele geçti ve bir daha TN kullanmaya niyeti yok. Hatta hangi modelden geçti biliyor musunuz? Dell'in 27" olanı değil 24" olanından. Ciddiyim bu arada şaka değil. Sebebi ise Dell'in sizin de bildiğiniz sorunlarından dolayı. Sonra bu modeli aldı ve huzura erdi.

Hocam arkadaşınız için burda huzura erdi derken Dell'deki banding gibi sorunlardan dolayı mı yoksa VA panelin renk farkı TN'e göre gerçekten çok mu fark ediyor?
 
Şöyle diyeyim, bir kaç ay öncesine kadar mağazaya gidip IPS panelli bir monitör gördüm ve şu an elimdeki TN panelden nasıl kurtulacağım onu düşünüyorum... Keşke görmeseydim. Zaten panellerle ilgili araştırmalarım mağazaya gidip gördükten sonra başladı.

İkisinden dolayı da huzura erdi. Hem VA panelden dolayı hem de Banding sorunundan kurtulduğu için. Ciddi ciddi TN almayacak bir daha.
 
ASUS'un G-SYNC modelleri var ama fiyat farkı çok fazla.

O model oldukça iyi. PG279Q modelini diyorsanız eğer. Aşina olmadığımız bir panel olan AHVA panel kullanıyor. Dün Overwatch oynarken adamın birisiyle donanım falan konuştuk konu açıldı. Aynı modele sahip ve sıkıntısız kullandığını söyledi.

Ve evet o fiyata değmez. Çok pahalı.

Edit: bahsettiğiniz model o değilmiş. Attığınız linke tekrar baktım. O da TN panel.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı