AOC Q27G2U vs Asus VG279Q

Trendyol'dan aldım. Sen Amozon.com.tr'den aldın sanırım? Hayırlı olsun :)
Ölü piksel durumlarına gıcık olduğum için amazon'dan aldım. Amazon'un bu tür durumlarda sorgusuz sualsiz iade aldığını okumuştum ama Trendyol'da satılan QP bilişimde bu tür konularda sıkıntı çıkarmıyormuş. Kargoya verilmiş olmasaydı iptal edip indirimli olarak Trendyol'dan alacaktım. Nasip kısmet diyelim.
 
Ölü piksel durumlarına gıcık olduğum için Amazon'dan aldım. Amazon'un bu tür durumlarda sorgusuz sualsiz iade aldığını okumuştum ama Trendyol'da satılan QP bilişimde bu tür konularda sıkıntı çıkarmıyormuş. Kargoya verilmiş olmasaydı iptal edip indirimli olarak Trendyol'dan alacaktım. Nasip kısmet diyelim.

Şu monitörde indirme girmiş sonradan gördüm. Yorumunu almak isterim. MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Curved QHD Monitör | Trendyol
 
Hayırlısı ile AOC Q27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync 2K QHD Gaming monitör aldım. (Bilgisayar almadan :D) inşallah pişman olmam. Alacak olanlarda inşallah pişman olmaz. :)
Bende dün aldım. Aldıktan bir gün sonra Trendyol'da 2500'e düştüğünü gördüm. 😀 200 Lira için uğraşmak istemedim. İnşallah sen ucuza almışsındır hayırlı olsun. Gelince yorum bırakırsan monitör hakkında fikir alışverişinde bulunabiliriz.

Alan arkadaşlar memnun musunuz bu kullandığınız sürede, herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı?
 
Alan arkadaşlar memnun musunuz bu kullandığınız sürede, herhangi bir sorun ile karşılaştınız mı?
Bir sorunla karşılaşmadım ama ben monitörden pek memnun kalmadım. İyi bir TN panel monitörden bu monitöre geçtim, renk canlılığı olarak beklediğim gibi çıkmadı. Renkler tatmin etmedi yani. TN Panelden çokta bir farkı yok. Onun haricinde monitör baya ısınıyor. Ekran ve arka plastiğe dokununca sıcaklık hissediliyor. Ekrana pandik atınca deli gibi sallanıyor. Ayak ve genel plastik kalitesi vasat.
Ama fiyatına göre bakarsak rakibi yok. Ben Amazon'dan 2700 liraya aldım. Bazı sitelerde 2500'e kadar düştü. Bu fiyat aralığında rakipsiz olduğunu söyleyebilirim. 2500-3000 Aralığında daha iyi bir monitör yok. 2K Monitörlerin iyisi 5 binden başlıyor. Fiyatına göre verdikleri iyi.
 

Geri
Yukarı