Apex Legends güzel bir oyun mu?

Valla en son bir yayıncı söylemişti ben sadece izledim adını unuttum bu Apex'inde optimizasyon sıkıntısı var diye bazı yerlerde 120 FPS bazı yerlerde 80 falan alıyorum dedi. Yanlışta olabilir bu arada şans verecek zamanım yok valla gönül ister ki her oyunu oynayayım ama işten eve geçip 2-3 tur PUBG atıp uzanıyorum vaktim olmuyor pek. :)
Bazı yerlerde düşüyor ama mesela kendimden örnek vereyim. Bende GTX 750 TI ve AMD FX 6100 var. Ben bu kart ve işlemci ile en yüksek ayarlarda ortalama 60 FPS alıyorsam bana göre optimizasyonu iyidir.
Valla en son bir yayıncı söylemişti ben sadece izledim adını unuttum bu Apex'inde optimizasyon sıkıntısı var diye bazı yerlerde 120 FPS bazı yerlerde 80 falan alıyorum dedi. Yanlışta olabilir bu arada şans verecek zamanım yok valla gönül ister ki her oyunu oynayayım ama işten eve geçip 2-3 tur PUBG atıp uzanıyorum vaktim olmuyor pek. :)
Çalışmak daha iyidir boşverin:D Ama fırsat bulunursa kesinlikle denenmesi gereken bir oyun. Kolay gelsin size.

Bazı yerlerde düşüyor ama mesela kendimden örnek vereyim. Bende GTX 750 TI ve AMD FX 6100 var. Ben bu kart ve işlemci ile en yüksek ayarlarda ortalama 60 FPS alıyorsam bana göre optimizasyonu iyidir.

Çalışmak daha iyidir boşverin:D Ama fırsat bulunursa kesinlikle denenmesi gereken bir oyun. Kolay gelsin size.
Sağ olasın bakalım inşallah bakmaya fırsatım olur. :)

Şuan benim gözlemlediğim Apex, Pubg (Steam, mobil ve Lite versiyonlar), Fortnite gibi oyunlarda ciddi oyuncu düşüşü var. Albesi kalmadı ama yine kemik bir kadro tabii bu oyunlara devam ediyor. Bu düşüşte en büyük etken yine bana göre hile ve optimizasyon sorunları.

Günümüzde ciddi anlamda kitlen kazanan oyunlardan biri Escape From Tarkov. Hem yayıncılar hem de normal oyuncular bu oyuna iyi sarmış durumdalar. Deniliyor ki oyun pahalı ama diğer oyunlarda UC'ler için verilen paraları düşününce çok da aşırı pahalı değil. Oyunun mantığı, konusu ve dinamikleri sizi kendine kitliyor resmen. Tabii çok kolay bir oynanışa sahip değil oyun ve yüksek sabır gerektiriyor. :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, Şu an bu oyunu indiriyorum. YouTube videolarından hoşuma gitti. Sizce nasıl bir oyun? Bu tarz PUBG Mobile gibi önereceğiniz oyunlar var mı?
Oynamayı bilen bir kadro ile oynarsan çok keyifli karakter silah scope ve kadronda bulunan karaktere göre pozisyon ve atak yapmak gerekiyor. Pubg den strateji olarak daha derin, hareket hızı çok yüksek olduğu için oynayabiliyorsan 3/4 kişi vurup 2k damage de verebilirsin. Takımın desteklerse 10 kişi vurup 400 damage de vurabilirsin. Caustic hem atak hem savunma konusunda avantajlı işin özü oynarsın seversin de titanfall 2 oynadiysan silahlar ve renk paketleri çok yakın bir dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı