Apex Legends Hakkında Görüşleriniz

EA'ın oyunu diye başta biraz tereddüt ettim, indirsem mi, indirmesem mi diye fakat biraz oynayınca oyun hoşuma gitmedi değil. Paralı karakterler vs. (klasik EA hareketleri) hoş değil tabii ama oyunun mekanikleri, silahlar, sınıflar falan güzel, oynanabilir bir BR olmuş.

Skill ceiling'i yerlerdedir, bu sayede oyunu yetenekli yeteneksiz herkes oynayabilmekte ve zevk alabilmektedir.
Bana kalırsa bu oyun şimdilik PUBG oynayabilecek yeteneği olmayan...
Asıl PUBG'nin Skill ceiling'i yerlerde ama sen bilirsin tabii... Herhangi bir matchmaking yok, "yeteneğinle" yapabileceğin hiçbir şey yok, region lock yok... Yok da yok. Tamamen casual bir oyuna nasıl böyle sıfatlar yakıştırabiliyorsunuz, anlamıyorum.

Ayrıca ilk çıkan BR Arma II'ye bir mod olarak gelmiştir, sonrasında H1Z1 gibi standalone BR oyunlar çıkmıştır. PUBG ne ilk BR oyunu, ne de başarılı bir BR oyunudur. Sadece oyuncu sayısına bakıp "başarılı" diyenler de var ise onlara sadece hayatlarında başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
İlk satışa çıkan araba FORD markası diye hep ondan mı alıyorsunuz dostum siz? Nasıl bu düşünce bu PUBG harici Battle Royale olmasın. Olsun da sana yarasın daha ne istiyorsun ? Firmalar geliştirdikçe geliştirsin, rakiplerine fark atmaya çalışsın sen de faydalan (daha güzelini gör, oyunlarda gördüğün sorunlar ortadan kalksın, İstediğin yenilikler gelsin)

Oyun gayet akıcı, hızlı ve zevkli. Uzun bekleme süreleri yok, optimizasyonu güzel, pingleme sistemini çok sevdim. Hunharca konuşmadan takım arkadaşına istediğiniz bir şeyi anlatabiliyorsunuz. Kaliteli güzel bir yapım olmuş. Umarım uzun soluklu olur.

Oyuna şu açıdan bakmak istiyorum, günümüzde hatırı sayılır bir kitleye sahip olan PUBG ve Fortnite oyunlarını ele alırsak, aslında ikisinde de kendisini eksik hissedenler için muhteşem bir alternatif olmuş diyebiliriz. Bir oyunda sistem gereksinimleri yüzünden akıcı şekilde oynayamayan kitle, diğer tarafta yapı kurma gibi bir duruma alışamama veya istememe yüzünden bu oyunun iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum. Reklam olaylarına katılmakla birlikte oyunun kendisini değerlendirmek gerekirse, gayet güzel oynanabileceğini düşünüyorum. İleride tekli oynanması gibi özellikleri de eklerlerse kendilerini piyasada yukarılarda tutabilirler.

Oyunu pek beğenmedim, aşırı hızlı ve çabuk sonuca ulaşıyor. Harita küçük ve çok boğuk. Haritada çok fazla yükseklik ve alçaklık var. Düzlükler yok denecek kadar az.

Ayrıca ilk çıkan BR Arma II'ye bir mod olarak gelmiştir, sonrasında H1Z1 gibi standalone BR oyunlar çıkmıştır. PUBG ne ilk BR oyunu, ne de başarılı bir BR oyunudur. Sadece oyuncu sayısına bakıp "başarılı" diyenler de var ise onlara sadece hayatlarında başarılar diliyorum.
Ben de bunları yazacaktım gerek kalmamış. Her gördükleri Battle Royale oyununa "PUBG çakması" yakıştırması komik oluyor.

Son düzenleme:
BR bir kategoridir. PUBG ise o kategorideki bir oyundur. PUBG'den sonra çıkan her BR kategorisindeki oyun çakma değildir. Bu oyuna PUBG çakması demek için iki oyundan birini(PUBG veya Apex Legends) hiç görmemiş yada oynamamış olmak gerekir. Fan boy'luk yapıp kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.

Yine birileri anlamlı sebepler sunarak beğenmediğini değil de gelip PUBG çakması diyerek yargılamış. Battle Royal olarak çıkan herhangi bir oyun, PUBG çakması değildir. Hadi bakalım o zaman PUBG'de H1Z1 çakması hatta o da MC Hunger Games çakması.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı